Виж с какви малоумни провинения звездите стигат до пандиза!

Ози Озбърн

  О Джей Симпсън е може би един от най-големите глупаци, регистриран в полицейските досиета. След като получи оправдателна присъда за убийството на бившата си жена и приятеля й, той написа книга. Заглавието, което възмути цяла Америка, беше „А ако го бях направил“. В нея Симпсън нагло описа цялото си престъпление като използва условно наклонение. На практика О Джей се изсмя в лицето на съдебната система, защото по закон никой не може да бъде съден два пъти по едно и също обвинение. Явно по време на спортната му кариера яко са го блъскали в главата, защото Симпсън не спря до тук. В Лас Вегас той се опита да открадне собствените си спортни трофеи, които беше продал на един от най-големите дилъри в щата Невада. Този път не му се размина. В средата на 2008 година разгневен от предишното му безочие съда го осъди на 33 години затвор. Така О Джей ще има достатъчно време да разбере, че съдебната система винаги се смее последна. Особено когато си отявлен глупак.

О Джей Симпсън

Не по-малък титан на мисълта се оказа Уесли Снайпс. Той пък реши да преметне данъчните. След като инспекторите откриха, че дължи около 8 милиона на държавата, той отпраши на снимки в Европа. За около две години звездата обиколи всички възможни континенти, като се надяваше адвокатите му да замажат гафа. Всичките му трикове обаче се оказаха ялови. През 2008 година той беше арестуван и осъден на 3 години затвор. В момента актьорът излежава присъдата си в щата Пенсилвания и ще излезе на свобода на 19 юли 2013 г.

Съвършената телевизионна домакиня Марта Стюарт също поседя в пандиза. Достолепната дама направи огромна империя и натрупа милиони, като показваше на жените как да станат съвършени домакини. От синия екран тя готвеше, бродираше, пресаждаше цветя, подвързваше училищни тетрадки и какво ли още не. Марката „Марта Стюарт“ пък заля целия американски пазар със спално бельо, декоративни възглавнички, порцеланови джуджета и всякакви шедьоври на кича. През 2004 година тя смени шикозните си костюми със скромна затворническа рокличка, след като беше осъдена на 6 месеца за неправомерна продажба на акциии.

Уесли Снайпс

Актрисата – Уинона Райдър пък беше арестувана в Беверли Хилс за кражба в шикозния магазин „Сакс“ през 2001 г. Тя се опита да си тръгне с бижу за $ 4760. Звездата твърдеше, че просто забравила да си плати, защото малко преди това била взела успокоителни. Въпреки това тя и беше осъдена на 3 години условно, 480 часа пробация и $3700 глоба.

През февруари 2002 година Ози Озбърн беше арестуван, докато уринираше върху паметника на битката при Аламо в Сан Антонио, Тексас. Навремето солистът на „Блек Сабат“ беше известен с бруталните си сценични изяви. Той разливаше кофи кръв и отхапваше главите на живи гълъби. Явно, преди да препикае постамента, Ози е попрекалил с белия прах, защото по време на ареста бил облечен в женски дрехи. След като го подържаха 48 часа зад решетките, властите на Сан Антонио му връчиха съдебно решение, в което достъпът до града му се забранява за 20 години.

Джордж Майкъл

Едуард Фърлонг също беше арестуван за абсурдното си поведение през 2004 г. Пиян и надрусан той влиза в голям рибен магазин и скача в аквариума с живи омари. Оттам той пуска големите раци на пода, като ги насърчава да намерят пътя си до океана. Актьорът е арестуван за дребно хулиганство и нарушаване на обществения ред. Съдът го прати на принудително лечение в клиника за наркомани, където той изкара три месеца.

Идолът на хиляди жени Джордж Майкъл разби сърцата им като през 1998 г. призна, че е гей. Певецът публично обяви сексуалните си предпочитания, след като беше рестуван за

Уинона Райдър

неприлично поведение в обществена тоалетна. Той имал навика закачливо да предлага на различни мъже да им покаже неговата играчка, ако другият му покаже неговата“. Похотливата му игра завършва, когато Джордж попада на полицай под прикритие, който му показва игрзичката „виж тези белезници и ела с мен в ареста“. Певецът беше осъден на $810 глоба и 80 часа пробация.

Лошото момче Чарлз Баркли също усети желязната ръка на закона. През май 2008 година той е спрян за преминаване на червено. Големият баскетболист се оказва и силно почерпен. Той обяснил на униформения, че направил нарушението, защото зад ъгъла го чака специално поръчана проститутка. Баркли предлага да татуира името на полицая на тила си, ако го пусне да си ходи. Ченгето обаче го арестува по четири обвинения -преминаване на червено, шофиране в пияно състояние, заплащане за сексуални услуги и обида на длъжностно лице. Чарлз получи 5 години условна присъда и глоба от $ 5000.

Разбира се, списъкът за най-глупави престъпления не може да завърши без

Линдзи Лохан

Линдзи Лохан. Тя започна първите си „изяви“ едва на 15 години и вече има по-дебело досие от романа „Война и мир“. Въпреки многобройните си арести тя получи първата си официална присъда едва през 2007 година за шофиране в пияно състояние и притежаване на кокаин. Наказанието й беше 24 часа затвор, 10 дена пробация и 3 години условна присъда. През 2010 година ЛиЛо седя на топло 90 дни за нарушаване на обществения ред, буйство и обида на длъжностно лице. Една година по-късно тя е арестувана, за кражба на огърлица от златарски магазин. За това тя прекара 120 дни зад решетките и отслужи 360 часа пробация. Явно Линдзи се чувства като у дома си в затвора, защото продължава да влиза и излиза от него всяка година. А всички ние можем да й пожелаем успех и през следващата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *