Вижте суеверията, на които робуват холивудските звезди!

Линдзи Лоън

 Манекенките се страхуват от две неща – килограмите и възрастта. Въпреки че отдавна загърби тази професия, 40-годишната Камерън Диас винаги носи огърлица за вечна младост. Тя увива приличащия на броеница талисман около китката или врата си. Ако ситуацията не го позволява, просто го слага в чантата или джоба си.

Злите езици твърдят че независимо от предприетите мерки, актрисата рано или късно ще легне под ножа на пластичните хирурзи.

Ричърд Гиър вярва в лечебните свойства на кристалите. Той е известен будист и поклонник на източните култури. От Тибет актьорът е донесъл няколко минерални късове, подарени му от самия Далай Лама. Гиър е твърдо убеден, че именно те поддържат здравето и духа му силни. Звездата винаги носи един от „чудодейните“ камъни в джоба на панталоните си. Самият той се шегува, че понякога се чувства като мобифон с включено зарядно устройство.

Камерън Диас

Фронтменът на Coldplay – Крис Мартин, не излиза на сцената, без да си измие зъбите.

Всеки член на екипа му винаги носи със себе си нова четка и тубичка с паста в случай, че Крис загуби своите. Обслужващият персонал започна да прави това след като съпругата му Гуинет Полтроу решила да го „излекува“ от манията му. Тя скрила обектите на неговото суеверие, но не постигнала желания ефект. Певецът изпаднал в паника, започнал да се държи неадекватно и да говори несвързано. След като за малко не провалила концерта на известния си съпруг, Гуинет се заклела никога повече да не пипа ритуалните вещи на Крис.

Линдзи Лоън има специална огърлица срещу зли сили и уруки направена от африкански шаман. Ако се наложи да я свали, тя я слага в сутиена си. Явно талисманът не функционира много добре като се има предвид, че не минава седмица без госпожица Лоън да направи някое безобразие.

Лучано Павароти

Рок легендата Митлоф не мърда никъде без двете си плюшени мечета – Мариета и Манди. Той твърди, че единственият път, когато забравил играчките си за малко щял да умре. Певецът попаднал в тежка автомобилна катастрофа, в която си изпочупил почти всички кости и 6 месеца лежал в гипсово корито. Покойният вече гигант на оперното изкуство Лучано Павароти не излизаше на сцената без бялата си кърпичка в ръка. Много хора смятаха, че тя му е нужна за да попива потта си. Истината обаче е друга. Още като начинаещ млад певец той я получил от баба си. Тя му казала, че това е семейна реликва, която ще го закриля и ще му донесе успех. От тогава до смъртта си, световноизвестният тенор никога не се разделял с талисмана си.

Лейди Гага

Преди всеки мач легендата на баскетбола Майкъл Джордан извършвал специален ритуал. Под шортите си на „Чикаго Булс“ той обувал старите си гащета от университета в Северна Каролина. Майкъл бил твърдо убеден, че дължи славата си на своята Алма матер. Въпреки че приключи звездната си кариера, Майкъл и до сега обува студентските си шорти когато има важна среща или играе голф. Той смята, че те му носят късмет навсякъде и във всичко.

Подобно на професионалните боксьори Лейди Гага отказва да прави секс една седмица преди всеки концерт. Тя твърди, че когато пенисът прониква в тялото й, той изсмуква таланта и артистизма й. Екцентричната дама не допуска дори и целувка, защото е убедена, че всеки подобен контакт разрушава аурата й. Каквото и да означава това, нейните фенове са доволни от резултата.

Парис Хилтън

Парис Хилтън чука на дърво всеки път, когато някой каже нещо, което тя не желае да се случи. Шантавата богаташка обявява на всеослушание, че всички драми в живота й се случили, когато тя пропускала да извърши ритуала. Не се знае какви точно „драми“ има предвид глезлата. Известно е обаче, че когато няма под ръка подходящ материал, тя изпада в истерия. Много хора от антуража й носят със себе си дървени предмети, които услужливо предлагат в кризисни ситуации.

Явно никой от тях не смее да й каже, че ако се откаже от алкохола и дрогата, „трагедиите“ в живота й ще намалеят значително.

Известно е, че на върха на славата си, Аксел Роуз отказвал концерти в градове, които започват с „М“. Вокалистът смята, че буквата носи нещастие и е прокълната. След като преди време „Гънс енд Роузес“ се събраха отново и се провалиха на всичките си турнета, Аксел би трябвало да добави в списъка си и останалата част от латинската азбука.

Напук на всичко Брус Уилис винаги минава под стълби, има черна котка и обича числото 13. Известният с невероятното си чувство за хумор актьор има мисия да опровергае всяко едно популярно суеверие. Когато чуе за ново, той веднага го прилага на практика.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *