Анджелина Джоли изплагиатства роклята на Дженифър Анистън

Анджелина Джоли открадна роклята на Дженифър Анистън от преди 2 години

Само броени дни след връчването на тазгодишните награди „Оскар“ модните критици отбелязаха очевидната прилика на роклята на Анджелина Джоли, с която се появи на церемонията с тази на бившата жена на Брад Пит, с която Анистън се бе барнала преди 2 години за наградите „Златен глобус“. Наглостта на Анджелина Джоли или безхаберието й набързо създаде нов скандал между двете актриси.

Анджелина Джоли май все още храни неприязън към Анистън, въпреки че би следвало да е обратното

Мнозина светски  хроникьори се запитаха,   дали красавицата Анджелина  Джоли не се опитва за пореден път да забие като пирон в мляко бившата съпруга на мъжа си, като й покаже, че дори модел рокля избран от самата нея  и стои къде, къде по – добре.

Въпреки че само преди дни плъзна слуха, че Анистън и Джоли най – накрая са заровили томахавките предвид факта, че двете вече няма какво да делят, тъй като актрисата от “ Приятели“ най – накрая откри щастието в лицето на настоящия си приятел Джъстин Теру изглежда, че Джоли все още има нужда да доказва на Брад Пит, че е направил правилният избор или пък се страхува от Дженифър Анистън.

Анджелина Джоли и Дженифър Анистън вечните конкурентки!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

6 Отговора за "Анджелина Джоли изплагиатства роклята на Дженифър Анистън"

  1. Милена   21.04.2012 at 23:25

    Относно статията – става. Относно клипчето – пфф как може да пишеш (скъпи авторе на клипа) „с кого предпочитате да е Брат Пит“? Ами да попитам за какво изобщо трябва някой си да предпочита. Това дали Брат ще е с едната или другата,че дори и трета да се появи,изобщо не влияе на моя , твоя или който и да е друг живот. Какво значение има с коя е и кои сме ние да „предпочитаме“ .Свестете се,нека тези хора бъдат с когото са щастливи. Отново питам какво значи „предпочитам“??? Това да не е някакъв глобален проблем, без решаването на който, човечеството ще изчезне ? Боже …

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *