Хилда Казасян открадна мъжа на Валя Войкова

Хилда Казасян

  Хилда Казасян е отнела мъжа на топ журналистката Валентина Войкова, научихме сензационно. От няколко месеца джаз певицата живеела на семейни начала с доскорошния съпруг на тв звездата. Преразпределението звучи толкова невероятно, че като нищо ще се окаже абсолютно вярно, шегуват се в светските среди.

Засега никой от любовния триъгълник не желае да коментира ексклузивната клюка. Хилда открай време проявява упоритост и отказва да говори за личния си живот. Същата стратегия следва и Войкова. Тя даже до последно кри, че се е развела с мъжа си Пламен Иванов, с когото са заедно от 20 години и имат 19-годишен син Константин.

В телевизионните среди се говори, че бившата водеща на разследващото предаване на Би Ти Ви Екшън „Хрътките“ и бизнесменът са разделени вече от няколко месеца. Горе-долу на толкова датират светските клюкари и връзката на Пламен с Хилда. Всъщност като причина за официалната раздяла на бизнесмена с Валя е сочена именно появата на нова владетелка на сърцето му.

„Войкова е сломена! Тя толкова обичаше мъжа си, кълнеше се в него! В един момент разбра от приятелки, че си има любовница, и то не коя да е. В един момент Пламен призна и поиска развод. Каза й, че е влюбен“, описват сложната интимна ситуация колеги на красавицата от ТВ 7.

Валя и Пламен се развели без скандали. Двамата имат син, който е на 19 години

Засега остава мистерия кога и как Пламен се е запознал с Хилда. Известна логика би могла да се търси в общото поприще, в което се развиват двамата, а именно ресторантьорството. Казасян има арменски ресторант и нощен клуб, а Пламен върти ресторанта „Коне в почивка“.

Дъщерята на покойния диригент и композитор Вили Казасян избягва да коментира статута си дори в най-близкото си обкръжение. На по-настоятелните питания казвала само, че се чувства добре и е щастлива. А най-вероятно причината за това е нов мъж “ допълват запознати.

Въпреки че останала доста огорчена от случилото се, Валя също не изглеждала нещастна, коментират колегите й. Тя се е съсредоточила върху работата си по новинарските емисии на News 7, както и по новия проект на ТВ 7. Както стана ясно, една от най-красивите журналистки в родния ефир ще покаже актьорски5 талант в сериал, който ще бъде реализиран от Евтим Милошев и Любен Дилов-син.

И друг път Валя и Пламен са слагали край на отношенията си коментират запознати.

Сега обаче изглежда е окончателно. Двамата са заедно от 20 години. Валя буквално пораства и израства под закрилата на Пламен. Войкова среща бащата на сина си в дискотека в родния си Пловдив още като ученичка. Любовта помежду им пламва от пръв поглед. Първоначално красавицата се дърпала. Да се отдаде на емоциите, я възпирал фактът, че Пламен е доста по-възрастен от нея. След дълго и старателно ухажване Войкова склонила да му даде шанс. Връзката им стартирала, когато Валя била едва на 18 години. Двамата не си губили времето в срещи, а побързали да заживеят под един покрив. След година решили да се оженят, т.е. малко след абитуриентския бал на Войкова. В телевизионните среди се говори, че инициатор била Валя. Симпатичната блондинка предложила брак на любимия си Пламен. Просто му споделила преценката си, че май е време да минат под венчило, и той с охота се съгласил.

Родителите на Валя не били много „за“ идеята. Смятали, че младите прибързват. В крайна сметка обаче ги подкрепили, както правят и до днес.

Скоро след сватбата Войкова родила сина си Константин. Грижите за семейството съвместявала с учението. Завършила висшето си образование в Пловдивския университет със специалност „Българска филология“. Записала и „Славянска филология“.

После заминала за Рим, за да специализира „Славянска литература“ и „Европейски стандарти на медиите“. Преди да се захване с медии през 2002 г. като водеща на новините по Би Би Ти, Валя се занимавала с конна езда. Тази й страст даже я отвела в Италия, където останала цяла година. В този период с мъжа й живеели разделени. Има подозрения обаче, че разлъката им не е била предизвикана само от разстоянието. Съмненията, без да иска, подклажда и самата Валя, когато в свои интервюта споделя, че като се завърнала от Италия, с мъжа й се преоткрили.

„Той ме научи на много неща. От това да карам кола добре, до това да съм по-спокойна, да обирам вулкана от емоции който ври в мен, както и да прощавам. Бях доста по-безкомпромисна преди“, каза преди време Валя в предаването „Търси се“, когато все още бе водеща на разследващото предаване на Би Ти Ви Екшън „Хрътките“.

Тогава красивата журналистка сподели и някои свои размисли за любовта и в частност тази със съпруга й. Според нея тя е процес, който върви в годините.

„Първо е влюбването, опознаването, напасването на характерите. После откриваш истината за човека до себе си, това, което ви свързва“, каза Войкова. И допълни, че след 20 години заедно между нея и мъжа й Пламен имало много доверие, уважение, подкрепа, спокойствие. Всичко това, изглежда, вече е в миналото…

 

Журналистката изродила сестра си

Незабравима семейна история разказва до днес Валя Войкова през смях, но и през сълзи от умиление. Журналистката била в шести клас, когато й се наложило да изроди по-малката си сестра. Бременната жена се събудила с контракции в 3 часа през нощта. Нямало време да викат лекари. Бебето излизало. Таткото, който е военен, през това време отсъствал. Бил на обучение.

„Тя просто каза, че ражда, легна на един диван и бебето започна да излиза. На баща ми му стана лошо и отиде нанякъде. Бебето излезе за 5 минути и аз с един кухненски нож прерязах пъпната връв“, разказва с гордост бойната Валя.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Хилда Казасян открадна мъжа на Валя Войкова"

  1. anna alexandrova   05.08.2013 at 18:51

    vijte kvo pi6ete be ,tq bila v 6esti klas kogato izrodila po-malkata si sestra,sigurno sestrata bila v 4etvarti i rodila,omg.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *