Люси Дяковска: Камелия е шефът у дома!

Люси Дяковска и Камелия

  Не Люси, а гаджето й Камелия командва вкъщи. Оправната блондинка, която блесна във „ВИП Брадър“, наставлявала популярната певица, твърдят семейните им приятели. Все й давала акъл какво да прави и какво – не.

С това обаче не се изчерпвали функциите на бившата сервитьорка във връзката й с Дяковска. Освен всичко останало, Камелия била и опора на изпълнителката от разпадналата се формация „Hoy Еинджълс“. Когато Люси потъвала в депресия или пък в паника заради някой проблем, Камелия била тази, която я измъква от самосъжалението.

В подобни състояния Дяковска изпадала често поради липса на ангажименти. Имало периоди, в които нямала никакви участия. Мисълта, че положението е временно, въобще не я успокоявала. Имала нужда непрекъснато да пее, да се изявява на сцена – било в клуб или пък в тв предаване.

„Камелия е емоционално стабилен човек. Когато трябва да ме хване, е корав и директен начин. Може да удари по масата и го прави често. Тя е шефът у дома. Отначало хич не ми беше лесно да приема това, но поради факта, че бях свикнала аз да съм си шеф, понеже до момента живеех сама“, споделя плевенчанката.

Люси се вслушва – в съветите на гаджето си. Знаела, че Камелия се опитва да й помогне да порасне и затова не й противоречала. От блондинката Дяковска се научила на смирение и отстъпчивост. Успяла да преглътне и егото си. Певицата била доволна, че под влиянието на Камелия вече е по-зряла и умее да балансира във взаимоотношенията си с хората. „Всеки трябва да слуша своята половинка. Това го знам от баща си“, заявява Люси.

За подкрепата и любовта, с която я дарява Камелия, певицата се отблагодарява по различни начини. Не става въпрос за финансова издръжка, въпреки, че темата е актуална и след участието на двойката във „ВИП Брадър“. Дяковска помагала на гаджето си и с друго. Осигурявала й професионални ангажименти. Камелия имала интерес към рисуването и скулптура. С тях било свързано и обучението й. Наложило се обаче да го прекъсне заради Люси. Ками го направила без колебание и заживяла с любимата си в Германия.

Блондинката е прекъснала образованието си, но това не се е отразило кой знае колко на професионалните й успехи. Благодарение на Люси Камелия успяла да си намери работа дори в Германия. Асистирала на известен фотограф, а през лятото на 2012-а попаднала в екипа на риалити шоуто „Поп Старс“. Едва ли е случайно, че по това време Дяковска бе част от журито. Както е известно, именно с участието си в немското предаване, Люси спечели място в групата „Hoy Ейнджълс“.

В продължение на три месеца тя и гаджето й работели заедно в слънчева Ибиса. Камелия била щастлива, защото не била ангажирана непрекъснато. Намирала време и за любимите си занимания – рисуването и скулптурата. Бившата сервитьорка е решила да продължи образованието си, но не и ако това означава да е далеч от Люси. Двете са неразделни вече почти 2 години. Любовта на живота си Дяковска често описва като зряла, отдадена и много благородна.

„Тази моя любов е свързана с това, че вече съм пораснала. Камелия ми даде сигурност. С нея всички проблеми стават по-лесни за решаване“, не може да я нахвали Люси. С Камелия са убедени, че ще остареят заедно все така влюбени и щастливи.

Темата за децата обаче засега все още е табу. Когато й се е налагало да я коментира, Люси винаги е била лаконична – „този въпрос още не е актуален при нас“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *