Журналистът Георги Тошев: Живея в мизерия!

Георги Тошев е обиколил целия свят с микрофон и камера
Георги Тошев е обиколил целия свят с микрофон и камера

  Приятелите на Георги Тошев го наричат велик пътешественик, а враговете го славят като най-дългогодишното гадже на Мариус Куркински. Жоро обича да го ласкаят, но полудява от яд, когато го вкарват в леглото на известния ни актьор и режисьор.

„Мариус е страхотен човек и верен приятел. Допусна ме до себе си, защото ми вярваше, че няма да го предам. Връзката ни е силно духовна и няма нищо общо с гнусните лъжи които се разпространяват по наш адрес, ако наистина му бях гадже, рано или късно някой щеше да ни щракне с телефона си как се шмугваме във входа на неговата или на моята кооперация“, отсича водещият на вече несъществуващото предаване „Другата България“.

Покрай него Жоро става известен на публиката и съвсем естествено го зачисляват към отбора на щастливците, които тънат в охолство и слава. Истината се оказва доста по различна. Тошев прибира смешни пари, въпреки че реализацията на проекта поглъща цялото му внимание.

Георги Тошев „Когато ми казаха, че предаването спира, до известна степен си отдъхнах. Сам се чудя как издържах 8 години на подобно натоварване. Бял ден не съм видял и то за какво? Приходите ми бяха толкова смешни, че ме е срам да ги обявя“, гневи се водещият. Години по-късно той вече е натрупал достатъчно опит, за да се продаде доста по-скъпо за риалитито на Би Ти Ви „Африка: Звездите сигурно са полудели“. Жоро е сред най-добре платените участници, но хонорарът му пак е мижав в сравнение с тези, които са прибрали популярните във „ВИП Брадър“ или „Музикална академия“.

В Африка Тошев показва изключителната си способност бързо да се приспособява и без проблеми стига до финала на шоуто.

Той е видял две и двеста, приема трудностите доста по-лесно от останалите глезльовци, които пищят при всеки сблъсък с екстремна ситуация.

„Жорката никога не се оплаква и не изневери на себе си в африканското приключение. Животът доста си поигра с него, но той приема трудностите с усмивка. И после продължава напред“, разнежва се бивш колега на гологлавия авантюрист. Тошев си признава, че и до днес не успява да си стъпи на краката. Житейският му старт е от много ниско стъпало.

Георги Тошев „След идването на демокрацията семейството ми доста го закъса финансово с баща ми ходехме да охраняваме един паркинг до бившите виетнамски общежития. Сигурно и до днес щях да си остана пазач, ако съдбата не ми беше помогнала малко. Видяха ме правилните хора и ме поканиха да пиша вестникарски дописки. След това направих и свое предаване и така лека-полека се измъкнах от калта разказва Жоро Тошев и бърза да поясни, че и в този момент продължава своята безмилостна битка за оцеляване. Хората го гледат всяка вечер по телевизията и вярват, че той е от силните на деня, за които не е проблем да си купят имоти, коли и почивки на екзотични острови.

„Смешно ми е, че ме смятат за някакъв безгрижен богаташ. В действителност обитавам едни 50 квадрата и нямам кола. Някои приятели дори ми се присмиват, че живея в мизерия. Но не искам отново да бягам в чужбина и тепърва да си търся късмета“, категоричен е Тошев. Участникът в приключенското риалити дълго време живее е САЩ, но се прибира обратно след смъртта на баща си. В личен план животът му също не следва сюжетната линия на холивудска романтична комедия. С майката на дъщеря му Ани Жоро се запознава още в университета. Двамата ходят доста дълго, но след това се разделят. После пак се срещат и решават, че ще прекарат живота си заедно.

„Виждал съм на живо и съм разговарял с някои от най-великите хора на изкуството. Взех интервю с Фрида от АББА. Тази група ми е най-голямата страст от младежките ми години. Дълго време дебнах Фрида. Стигнах чак до малко швейцарско градче и любимия й ресторант.

Запознах се със сервитьора, който й беше приятел. Уговорих го да ми ходатайства за интервю. Направих всичко, както трябва и накрая наистина успях да говоря с нея. Очите ми се насълзиха от вълнение. Тя си сложи малко пудра и отговори на всичките ми въпроси. Също толкова беше вълнуваща и срещата ми с Педро Алмодовар. Видях го на един коктейл във Франкфурт и го помолих за кратък разговор. След като свършихме, той се обърна и ми каза: „Съгласих се да говоря с теб, защото видях в очите ти, че няма да ме излъжеш!“.

Още сензации:

loading...

7 Отговора за "Журналистът Георги Тошев: Живея в мизерия!"

  1. Ваня Вълчева   19.10.2019 at 11:42

    Желателно да спреш да лъжеш. Няма ден да не си по някоя телевизия. Да не би вече да плаща? Тия ги разправяй на студентската ми барета.

    Отговор
  2. g https://tinyurl.com/rsacwgxy   23.06.2020 at 17:41

    This article is in fact a pleasant one it assists new net viewers, who
    are wishing in favor of blogging.

    Отговор
  3. web hosting services   17.07.2020 at 22:21

    What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I’ve found It
    positively helpful and it has aided me out loads.
    I am hoping to contribute & help other customers like its helped me.
    Good job.

    Отговор
  4. hosting services   27.07.2020 at 1:10

    Thanks a bunch for sharing this with all of us you actually understand what you are speaking about!

    Bookmarked. Please also consult with my site =).
    We will have a hyperlink change contract among
    us

    Отговор
  5. best web hosting sites   08.08.2020 at 23:01

    It’s hard to find well-informed people in this particular topic, but you sound like you
    know what you’re talking about! Thanks

    Отговор
  6. cheap flights   24.08.2020 at 5:55

    whoah this weblog is excellent i really like studying your posts.
    Keep up the great work! You recognize, lots of persons are searching around for this information, you can aid them greatly.

    Отговор
  7. 0mniartist   13.04.2021 at 0:23

    It’s remarkable designed for me to have a web site,
    which is beneficial in favor of my experience. thanks admin asmr 0mniartist

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *