Фенове: Любо Нейков се продаде на ГЕРБ!

Любо Нейков и Бойко Борисов

  Актьорът и продуцент на „Комиците“ Любо Нейков бе обявен от феновете си в социалните мрежи за продажник, след като в публичното пространство плъзна слух, че той ще агитира за ГЕРБ и на предстоящите избори за Европейски парламент през 2014 година. Говори се, че той вече се е договорил с шефа на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов и дори ще получи по-голям хонорар.

Любо Нейков бе перлата в програмата на бившите управляващи по време на кампанията за предсрочни парламентарни избори.

Тарторът на „Комиците“ лапна 200 бона за да чеше егото на Бойко Борисов, разказвайки вицове сам за себе си, досущ като патрона на експремиера в политиката Тодор Живков. Още през април хиляди потребители на фейсбук бяха възмутени от новината, че един от най-обичаните български актьори ще се бори ГЕРБ да се върнат на власт, въпреки че правителството бе изритано от народа. „За тлъсти пачки на всичко са готови. Нямат достойнство нашите певци и актьори. Продажници. Пълнят си гушите с парите от нашите данъци“, бяха само част от коментарите в социалните мрежи.

Според информации Любо Нейков се надява правителството на Пламен Орешарски да се огъне пред протестиращите и да се стигне до избори 2 в 1. Така актьорът с един куршум ще уцели два заека и ще гушне двоен хонорар. „Само за месец работа с ГЕРБ преди изборите, припечелвам колкото за цяла година от всичко друго. В момента партията е в изолация и със сигурност Бойко Борисов и Цветан Цветанов ще отделят повече средства за кампания“, споделил пред свои хора комикът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Фенове: Любо Нейков се продаде на ГЕРБ!"

  1. Иван   05.07.2013 at 7:56

    Простотията по хората ходи, та що да не ходи при тоя дебел шопар, бб и цвцв …………. Просто се чудя до кога ще го наемат, като то такива мазнини са отврат да ги гледа човек където и да е………..

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *