Виж ТУК Скандална снимка! Емилия без гащи!

Емилия

  Потресаващ фотос от миналото на Емилия се появи в интернет и втрещи феновете й. На снимката се вижда как изпод бруталната цепка на роклята надничат интимните части на певицата. От усмивката на пайнерката пък личи, че в момента на резила тя не подозира какво е изложила на показ.

Не е ясно от кога точно е фрапиращият кадър. Ако обаче се съди по цвета на косата на Емилия и изрязаната й рокля, най-вероятно „подвигът“ е извършен, преди да се загаджи с хазартния бос Коко Динев. Та нали кумецът на Георги Илиев не позволява на жените си да се появяват на сцена толкова разголени. Според източници, до които се допитахме, фотосът е правен преди 6 години, по време на едно от турнетата на „Пайнер“. Тогава снимката не била публикувана за да лъсне днес, години по-късно, с пълна сила.

Интимните части на пайнерката са се разголвали и друг път, но никога толкова ачик. Въпросната скандална снимка може спокойно да послужи за илюстрация на учебник по гинекология. Дори само един бърз поглед към нея разкрива всички подробности на най-съкровената женска анатомия.

Феновете на Емилия са толкова потресени от фотоса, че дори не искат да повярват в автентичността му. Някои предположиха, че кадърът е фотомонтаж, а други заподозряха, че са изтрити прашките на звездата и е нарисувана вагина. Специалистите по фотообработка обаче са категорични, че снимката не е менте. Самата Емилия изпаднала в ужас от кадъра и вече побърза да го обяви за фалшификат.

„Иска й се, ама снимката си е истинска и не е обработвана“, коментират в бранша.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *