Мисис България – 2008 г. Ралица Тодорова: Хамстера ме направи проститутка!

Цветан Цветанов

Сензационното“ разкритие на Мисис България Свят 2008 Ралица Тодорова, че небезизвестният Антон Петров – Хамстера я карал да проституира, разбуни духовете на обществото с такава сила, с каквото то би трябвало да се разтресе, ако български учен направи откритие, достойно за Нобелова награда.

„Невероятният“ разказ на Тодорова, която се оказа рекламно лице на женската организация на ГЕРБ, най-после вкара Хамстера в ареста. Нещо, което не успяха да направят шефката на софийския градски съд Владимира Янева, както и босовете на ГДБОП Станимир Флоров и Валентин Цоновски, които той уж искаше да убива. Цветанов си отдъхна, защото след кански мъки откри надежден свидетел, който да разобличи представяния за дясна ръка на Алексей Петров. Спасителката му някак естествено се оказа проститутка.

Нищо, че ставаше дума за „Октопод“ -т.е. срастването на организираната престъпност с властта.

Антон Петров-Хамстера

Това, че 80 на сто от момичетата в модните агенции, всевъзможните мис и мисис, разни плеймейтки и Златки, си изкарват прехраната с предлагането на плътски удоволствия срещу заплащане, го знаят и децата. Дали някой ги принуждава или те нямат възражения така да си купуват хляба и френското шампанско, е спорно. Поради същата причина трябва да се докаже дали въпросната Ралица е била притискана да прави секс против волята си или доброволният креватен труд й е доставял най-висше удоволствие.

През последните 4 години, откакто е спечелила прословутата титла, Тодорова не е спирала да се съблича, да позира в предизвикателни пози за корици на еротични списания и да дава цинични интервюта, в които откровеничи за креватните си подвизи, И дори само от снимките е видно, че е безкрайно щастлива да бъде в ролята на „лошо момиче“.

Мис Ралица Тодорова

Нека да приемем, че някой насила е карал целомъдрената като монахиня миска да се превърне в обикновен парцал. И прокуратурата под мъдрото ръководство на Цветанов е открила злосторника, за да спаси „жертвата“.

Наистина ли те смятат, че въпросната MY Agency където се е трудила Ралица, е единственият параван за момичета, които оказват по-специални услуги.

За първи път ли Цецо и компания чуват, че това е практика от години за всички модни агенции? Не са ли получавали сигнали за други подобни организации на красавици? За първи път ли научават, че красавиците имат тарифи?

Не си ли спомнят скандали, свързани например с „Визаж“? Кога смятат да разследват целия моден бизнес и организирането на различни конкурси за красавици?

Ще имат ли кураж да разкрият небезизвестни хора, които ръководят проституцията у нас, а да престанат да повтарят като папагали имената на Алексей Петров и Антон Петров за щяло е нещяло? Наистина ли са сигурни, че един ден няма да стане ясно кои от най-първите мъже в държавата се ползват от услугите на същите фриволни момичета? Които без свян канят в резиденциите си.

Според прокурора по делото Светлана Василева, известна като Гонзовица, също е момиче на повикване

Ами ако утре някоя високоплатена жрица на любовта заяви, че редовно задоволява плътските потребности на министри и депутати, дали думите й ще бъдат достатъчни въпросните персони поне да бъдат разобличени?

Както е тръгнало, проститутките и Златките в скоро време ще се окажат сред най-ценните свидетели по безбройните процеси, които текат в държавата. Сега Ралица е застанала на страната на „добрите“ и е готова да громи мафията. Но дали утре някоя нейна колежка няма да натопи важен шеф в МВР, не дай си боже премиера или вътрешния министър. Защото от жени, които са свикнали да правят интимни услуги срещу пари, всичко може да се очаква. Така че Цецо и компания да не се кълнат безрезервно в проститутките. Защото вместо да изпишат вежди на властта, най-неочаквано безгрижните момичетата може да й извадят очите.

Което и в двата случая ще направят срещу съответното заплащане. Защото те не правят нищо без пари.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Мисис България – 2008 г. Ралица Тодорова: Хамстера ме направи проститутка!"

  1. natalielise   22.07.2019 at 16:24

    If some one wishes to be updated with most recent technologies therefore he must be
    go to see this website and be up to date all the time.
    plenty of fish natalielise

    Отговор
  2. 0mniartist   08.04.2021 at 16:33

    Hey there would you mind letting me know which webhost you’re using?
    I’ve loaded your blog in 3 completely different
    browsers and I must say this blog loads a lot faster then most.
    Can you recommend a good hosting provider at a fair price?

    Thanks a lot, I appreciate it! 0mniartist asmr

    Отговор
  3. your gamefly   04.05.2021 at 1:41

    Magnificent web site. A lot of useful information here.
    I’m sending it to several buddies ans additionally sharing in delicious.
    And of course, thanks to your sweat!

    Отговор
  4. http://tinyurl.com/   09.08.2021 at 15:25

    Hi there, You’ve done an incredible job. I will certainly
    digg it and personally recommend to my friends. I am sure they will be
    benefited from this site.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *