Натириха Николета и от „Вип Брадър“! Ето какво се случи:

Макар и в края на сезона, и тази година в къщата на „Вип Брадър“ ще влезе голяма звезда. Оказа се обаче, че няма да е Николета Лозанова, както се говореше преди месеци. А в риалити шоуто ще се появи сръбската легенда Лепа Брена.

Балканската топ звезда ще трябва да повесели съквартирантите, които вече на прага на силите си. Остават още две седмици до големия финал, но всички вече са с тотално разбити нерви. Лепа Брена обаче ще им попее и това със сигурност ще ободри повечето от тях.

Интересна ще е и срещата между юголегендата и Сашка Васева, която се самопровъзгласи за българската Лепа Брена.

Друг голям почитател на сръбската музика в къщата е шеф Петров. Той дори се почувства лично обиден от изказване на рапъра Тото срещу някои от най- големите имена в западната ни съседка.

По- пикантния въпрос обаче е какво се случи с прословутото влизане на Николета Лозанова във „Вип Брадър“? Бившите й работодатели Иван и Андрей предупредиха, че тя няма как да влезе в конкурентното шоу, защото ще им дължи голяма неустойка. Николета пък се изцепи, че ще получи толкова голям хонорар от „Вип Брадър“, че ще може да им я плати и пак да й останат много пари.

Но явно космическият хонорар от 200 бона, който плеймейтката гърмеше, че ще получи, е бил само в главата й. Явно от продукцията са преценили, че за същите пари могат да поканят истинска звезда от ранга Лепа Брена, а и така ще си спестят главоболията с непрекъснатите капризи на Николета. А може би и неустойката, която е трябвало да платят на БТВ, не е била толкова нищожна, колкото тръбеше плеймейтката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *