Мара Отварачката не е на себе си! Най- големият й кошмар влиза в „Биг Брадър“! Виж Тук:

Нова порция звезди атакува къщата на „Биг Брадър“ следваща седмица. Форматът ще се казва „Most wanted“ (Най- търсените).

Мъжката селекция този път се очертава доста силна. В къщата ще влязат любимци на зрителите като Константин и Джино Бианкалана, както и ловецът на мигранти Динко от Ямбол.

В шоуто ще се включи и една от най- обсъжданите плеймейтки през последните месеци – Светлана Василева. Новото гадже на Християн Гущеров със сигурност ще е сред козовете на продуцентите в шоуто. Апетитната блондинка едва ли ще няма да пести хвалби за любимия си, както и отровни стрелички срещу бившата му Мария. Светлето се е засилила да стане новата госпожа Гущерова и ще я видим в  доста интересна роля.

В къщата ще влезе и фолк певицата Дебора, която нашумя с пародийното си участие в „Черешката на тортата“. Треторазредната изпълнителка е готова на всичко, за да стане известна, така че със сигурност няма да пази поведение в къщата.

В шоуто се очаква да влезе обаче кошмарът на всяка фолк певица и празноглава хубавица – рок ветеранът Фънки. Устатият музикант ще има доста жертви в къщата, така че няма да му бъде скучно.

Певицата Мариана Попова пък ще влезе заедно с половинката си в живота – актьора Веселин Плачков. Поп дивата също не е от тези, които си мълчат, а едва ли гаджето ще може да я усмири, като захапе някого.

Този сезон със сигурност ще постави рекорд по количество изпит алкохол, тъй като освен Коцето, в къщата ще влезе още един участник със слабост към спиртните напитки – Станимир Гъмов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *