Драма в „Малката булка“: Тежък удар за Джагдиш и Ганга!

ganga-djagdish

Сорав най- накрая си получава заслуженото и Санчи може да отдъхне. Но преди да се стигне до възмездието, сестрата на Санчи страда много.

Братът на Сорав, Вивек Кабра, го защитава в съда. В същото време, Сорав заплашва Санчи, че ще пусне клипа в интернет. Съдът нарежда ДНК експертиза, която обаче Вивек подменя в лабораторията и така Сорав излиза невинен.

Той обаче не оставя Санчи на мира, а постоянно я заплашва с видеото. Накрая в отчаянието си, младото момиче се обръща към брат му Вивек. Тя му показва записа и той остава шокиран. Свидетелства срещу Сорав и така той получава присъда от 7 години.

Санчи си вади поуките и решава да се извини на Ананди.

Тежък удар обаче предстои за Ганга и Джагдиш. Ганга се е отдала изцяло на грижите за сина им Абиманю, но Джагдиш смята, че така пренебрегва работата и пациентите си. Калияни заема страната на Ганга. Спречкването между двамата утихва. Но нещо още по- страшно се задава!

Оказва се, че Ману е болен от левкемия. Джагдиш и Ганга правят всички необходими изследвания, но резултатите са категорични. Двамата са в шок, но решават засега да не казват на семейството. Жестоката истина обаче скоро е разкрита от Калияни. Заедно със Сумитра се опитват да вдъхнат кураж на Ганга.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *