Скандалите във „ВИП Брадър“ започнаха от първата вечер! Ето какво се случи:

Скандалите във „Вип брадър“ започнаха още на самия старт на шоуто! В къщата влязоха стари врагове, които се започнаха буквално от първите минути на риалити предаването.

Ваня Костова обвини бившата си колежка от „Фамилия Тоника“ Ева Найденова, че й правила черни магии и че злоупотребява с чашката. Двете легендарни певици ще делят не само един покрив, но и една спалня. Което ще е сериозно изпитание, тъй като не могат да стоят заедно дори на един диван. Ваня Костова избягва всякакъв контакт с бившата си колежка и изобщо не й говори.

Плеймейтката Нора Недкова и Валентин Кулагин бяха обявени за президент и вицепрезидент и ще трябва да ръководят съвместно къщата. Още при влизането си в шоуто, Кулагин нарочно не поздрави моделката и се направи, че даже не я забелязва. След като научи, че ще й бъде вицепрезидент, гримьорът започна брутални гаври с умствения й багаж. Продуцентите на „Вип Брадър“ се надяват, че Кулагин и Нора ще повторят чутовните скандали от „Черешката на тортата“. В кулинарното шоу стана ясно, че плеймейтката има слабост към алкохола, а във „Вип брадър“ участниците разполагат с изобилие от напитки с висок градус.

Победителката във „Мастър шеф“ Божана Кацарова даде също сериозна заявка за много скандали в хода на шоуто. Тя със сигурност ще се превърне бързо в един от лидерите в къщата, тъй като ще окупира кухнята и друг участник трудно ще припари там. А това ще насъска повечето дами в шоуто срещу нея.

Лора Караджова също е известна с чепатия си характер и със сигурност няма да е от тези, които си мълчат.
Младата рапърка Диона заяви нахъсано, че няма да цепи басма никому. Но дали има капацитета да се опълчи на „старите кучета“, не е много сигурно.

При мъжете лидерската битка също ще е ожесточена. За разлика от последните няколко сезона, тази година се очертават участници със силни характери. А това означава, че ще има тежък сблъсък. Петко Димитров, Веселин Плачков и Ванко 1 ще влязат в тежка битка за доминация в къщата. А също и за доминация в къщата.

От по- младите, рапърът Наско Колев може да се окаже неочаквана конкуренция за по- възрастните. Все пак, той посмя да се опълчи публично срещу бившата си менторка и любовница Мария Илиева. Но пък няма достатъчно житейски опит и може да се подхлъзне.

Папи Ханс заяви амбиции да спечели формата. Но доколко има характер да го постигне, тепърва ще стане ясно. Със сигурност ще се опита да се заиграе с някоя от красавиците в къщата, тъй като обяви, че няма гадже. Дали обаче с Дара наистина са разделени, или ще се опита да лъже както миналогодишния победител Тото, предстои да видим.

Гаджето на Гала – Стефан, също не крие амбиции да грабне първото място. От визитката му стана ясно, че иска да се опита да излезе от сянката на известната си половинка и да развенчае мнението, че е мъж под чехъл. Като гост- водещ в „На кафе“ обаче, бързо стана антипатичен и досаден на зрителите. Големите му амбиции не изглеждат подплатени с нищо, освен с етикета, че е „мъжът на Гала“.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Скандалите във „ВИП Брадър“ започнаха от първата вечер! Ето какво се случи:"

  1. http://tinyurl.com/   24.11.2019 at 16:05

    Appreciating the commitment you put into your site and in depth information you
    provide. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t
    the same old rehashed material. Great read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to
    my Google account.

    Отговор
  2. quest bars cheap coupon twitter   03.12.2019 at 0:22

    I like it when people come together and share views.
    Great website, continue the good work!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *