Сашка Васева се оказа лицемерка и егоистка. Вижте истинското й лице:

Сашка заплахаСашка Васева категорично отказа да изпълни мисията си, в която тя и Алфредо трябваше по даден сигнал да излизат на двора и да вият като вълци на двора, а вечер да се катерят по капандурата и да пеят приспивни песнички.

Наглед шеговитата задача, която изисква само от двамата ленивци да не будуват и да развеселяват другите, се оказа смъртоносно опасна за Сашка Васева. „Не мога! Това не е артистична задача! Това е смачкване на авторитета ми“, отсече фолкаджийката, докато другите жертваха екстеншъните, грима си, дори и брадите си.

„Не е заради мен, но имам деца“, продължи лицемерно дупнишката Мадона. „Ще им се подиграват в училище, синът ми е в пуберитета, ще го преживее много зле“.

Какъв пуберитет, учудиха се съквартирантите. Момчето е на 18 години и отдавна се е превърнало в мъж. Алфредо има осем деца и дума не издума срещу задачата.

И наистина, докато Алфредо самоотвержено виеше на четири крака срещу луната и се катереше по капандурата, Васева гордо стоеше до него и му се присмиваше. И още по-зле. Измисляше текстове на песнички, които жестоко го унижаваха, а тя се заливаше от смях.

Алфредо виеЯвно фолкаджийката има доста странен критерий за прилично и неприлично. Тя се разхожда из Къщата с деколтета до пъпа, излага поувисналите си гърди на показ и ги натиква в лицата на мъжете, често като се наведе се виждат фриволните й бикини, които също лъщят пред съквартирантите.

В интернет навсякъде могат да бъдат видяни нейни голи снимки, сладострастно излегнала се по жартиери и без бельо. Това явно не се отразява на децата й и те приемат безропотно майка си, снимана като мадам на повикване.

Алфредо пееВ същото време една мисия ще я унизи.

Пълно лицемерие!

Сашка се страхува камерите да не уловят наедрелите й задни части, но те и без това се виждат ясно от първия ден и стават все по-големи, защото не спира да се тъпче като прасе в Къщата.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Сашка Васева се оказа лицемерка и егоистка. Вижте истинското й лице:"

  1. tinyurl.com   23.11.2019 at 17:30

    What a data of un-ambiguity and preserveness of valuable know-how
    on the topic of unpredicted feelings.

    Отговор
  2. 1   30.11.2022 at 15:54

    1

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *