Кога да правим секс, за да изберем пола на бебето

Искате да забременеете и да изберете пола на детето си? Програмирайте сексуалния си живот, така че да родите момче или момиче. Има научен метод, известен като метод на Шетълс и Рорвик, който се базира на различието в сперматозоидите У – момче и Х- момиче и защитава възможността да определите пола на бебето според деня, който сте избрали.

бебе

Оплоденият ембрион на момче е ХУ, а на момиче ХХ. Женската клетка винаги е Х, а сперматозоидите са Х и У. Ако смерматозоид Х оплоди клетката, ще е момиче, а ако сперматозоид У оплоди яйцеклетката – ще е момче.

Лекарите Ландрам Шетълс и Дейвид Рорвик смятат, че е възможно да се определи пола на бебето, в зависимост от деня, в който правите любов.

Ако искате да опитате, първото е да определите деня на овулацията и да съобразите сексуалните контакти в зависимост от това какъв пол искате. За да разберете кога сте в овулация, трябва да си мерите базалната температура всеки ден и внимателно да следите точните дни, в които продължава.

Методът се базира на различията в скоростта и времето на живот на сперматозоидите Х и У, които ще оплодят клетката.

Най- доброто средство за ерекция и вдигане на либидото – „Еректин- Макс“

КОГА СЕ ПРАВИ СЕКС ЗА МОМЧЕНЦЕ

Сперматозоидите У са по- бързи, по- малки и живеят по- малко. Идват първи и умират по- бързо.бебе1

За да имате момче, сперматозоидът трябва да е тръбите, когато и яйцеклетката е там. Може да правите секс с партньора си 12 часа преди овулацията. Те продължават 12 часа по време на овулацията. Не е необходимо да правите секс няколко пъти – веднъж е достатъчно. Ако пак правите секс, ползвайте презерватив.

По време на овулацията вагиналните течности и шийката на уретрата са алкални, което е особено благоприятно за У сперматозоидите.

КОГА СЕ ПРАВИ СЕКС ЗА МОМИЧЕНЦЕ

Сперматозоидите Х са по- бавни, по- големи, по- устойчиви и живеят повече време. Могат да изчакат няколко дни яйцеклетката.

За момиченце можете да правите секс 1 ден след края на менструацията до 2 дни преди овулацията. Тъй като сперматозоидите У умират по- бързо, има по- голяма възможност за сперматозоидите Х и момиченце.

Преди овулация вагиналната секреция е по- кисела и сперматозоидът Х има повече възможности да оцелее и да оплоди яйцеклетката.

Смеещо се бебе. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/Z6q0kfSpLSQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *