Фирма излива водка и уиски върху гърди на жени преди да ги бутилира!

едно голямо моля

Германската компания G-Spirits продава ром, уиски и водка, за които твърди, че са били изливани върху гърдите на жени. В техния асортимент са ромът G Rum No. 1, който е стар вид тропически ром и е изливан върху гърдите на 23-годишната Амина Малакона.

Тяхното Уиски No. 1 е 12-годишно малцово уиски от Шотландия, което е било разплисквано върху гърдите на Алекса Варга – унгарската Плеймейт за 2012 година.

За 139 евро може да се насладите на неговия невероятен вкус, който се изменя от печени бадеми и сушени плодове, до мед, ванилия, ябълки и канела, едновременно хармоничен, балансиран, пикантен и дълготраен.

уиски и модел

Бутилките са лимитирано издание, има само 5000 и всяка притежава сертификат с номера на бутилката и подписа на модела, за доказателство, че всяка капка е докосвала кожата на красавицата.

Според сайта на фирмата, са взети изключителни мерки за хигиена при бутилирането, дори било осигурено присъствие на медицински персонал.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/VDN0JxhqKvo

Още сензации:

loading...

7 Отговора за "Фирма излива водка и уиски върху гърди на жени преди да ги бутилира!"

  1. junimeridio   17.07.2021 at 12:51

    due where to buy hydroxychloroquine tablets sport [url=https://hydroxychloroquined.online/ ]canadian hydroxychloroquine[/url] ventricular septal defect hydroxychloroquine coronavirus success

    Отговор
  2. Pingback: how long can dogs stay on prednisone

  3. Pingback: clomid for pcos infertility

  4. Pingback: inexpensive tadalafil 20mg

  5. Pingback: hydroxychloroquine states not allowing

  6. Pingback: metronidazole without prescription

  7. Pingback: stromectol otc

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *