ТОП храни за тънка талия

„Диетин Комплект” гарантира скоростно изгаряне на мазнини

храни за плосък корем

Листни зеленчуци

Обемни, пълни с фибри и витамини, листните зеленчуци ще ви помогнат да свиете обиколката на талията както никога досега. Една цяла чаша спанак съдържа едва 40 калории и задоволява около 20 процента от дневната нужда от фибри. Също така повечето листни зеленчуци са богати на калций, който ще заздрави костите ви и ще ви помогне да тренирате по – добре.

Кисело мляко

Нека да се разберем още от сега. Тук не става въпрос за имитациите на млечни изделия продукти с неизвестно съдържание, а за класическото, истинско, вкусно и полезно българско кисело мляко. Доказано е отдавна, че хората консумиращи редовно кисело мляко отслабват по – лесно. Това се дължи на пробиотичните бактерии, които поддържат храносмилателната система здрава, предотвратяват събиране на газове, подуване на корема и запек. Нищо не ви пречи към вашата порция да добавите и шепа ароматни плодове + ядки.

Вегетарианска супа

Изследователи от Държавния университет на Пенсилвания откриха, че консумацията на супа с ниско съдържание на мазнини два пъти на ден, провеждат в пъти по – успешно отслабване от останалите. Регистрирани са резултати от намаляване теглото с по 9 килограма за година, благодарение само и единствено на питателната и здравословна супа.

Сьомга

Морските храни и особено сьомга, риба тон и скумрия, са отличен източник на Омега – 3 мастни киселини. Те са свръхполезни за организма и ефективно подпомагат изгарянето на мазнини, като ускоряват метаболизма. Морските дарове помагат срещу лакомия, защото засищат за по – дълго време.

Киноа

Не сте ли чували за семената от киноа? Възможно е, защото в България те не са особено популярни, тъй като не виреят на местна почва. Но имайте предвид, че половин чаша от тях съдържат невероятните 5 грама фибри и цели 11 гр. протеин. Можете да ги намерите в почти всички магазини на здравословни храни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *