Как да се храним балансирано и да отслабнем

Нека разгледаме няколко съвета как да отслабваме, като се храним здравословно:

otslabvane-4-kg

1 . Протеините се нуждаят от повече енергия за храносмилането си, отколкото въглехидратите или мазнините. Храносмилателният процес се нуждае от калории.

2 . Калориите на мазнините са също повече от калориите на въглехидратите или протеините. Ако изядете порция паста, без тялото ви да има нужда, част от калориите се натрупват като глюкоген – в мускулите и черния дроб, а останалите се превръщат в мазнини чрез процес, който също изисква калории.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО И ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Но когато ядем директно мазнини, тя не трябва да се трансформира, за да се натрупа като мазнина. Затова в този процес не са необходими калории.

3 . Да се върнем на протеините. Те леко активират метаболизма, нещо, което не се случва с мазнините или въглехидратите. Но това не означава да изяждате големи порции риба или месо. Има определени порции за всеки вид proteinov-sheikвещества.

Тези пропорции обаче се увеличават, когато мускулите работят. Когато започнете програма за интезивно тонизиране, дневната доза протеини е между 100 и 140 грама. Определя се в зависимост от теглото ви – 2 грама протеин на всеки килограм. Ако тежите 60 кг, трябва да приемате дневно по 120 грама. Трябва да изберете здравословни източници на протеини като обезмаслените млечни продукти, месо, яйца и пр.

4 . Има вещества, които действат стимулиращо, като кофеина, които карат нервната система да отговаря на по- високата сърдечна честота като увеличава енергията в покой. Все пак, не трябва да прекалявате с този тип вещества.

5 .Напитки като червени и зеления чай също са препоръчителни, тъй като стимулират по- малко и ускоряват топенето на мазнините. Имат и лек диуретичен ефект.

6 . Минералът хром регулира секрецията на инсулина, хормонът, натоварен да превръща глюкозата в енергия. Съдържа се в бирената мая, гъбите, зърнените храни, черния дроб,

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *