Как да имаме слаби крака, без целулит

Включете в ежедневието си здравословни навици, за да имате стегнати крака, без целулит. Ето най- добрите съвети за лятото:

kraka-otslabvane

През лятото краката са особено важни, защото са най- много на показ. За да намалите целулита и да възстановите стегнатата си кожа, следвайте тези съвети:

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

1. Обърнете внимание първо на покупките. Заложете на сезонни плодове, идеални за хапване между храненията. Млечните продукти да са обезмаслени. Не забравяйте за полезните протеини- риба, пилешко или пуешко.

2. Пийте вода, за да сте хидратирани, избягвайте газираното, алкохола, кафето, натуралните сокове. Пийте по 1, 5kraka литра вода, но извън храненията. Чаят също е много добър вариант – зелен чай, хвощ, глухарче. Ще ви помогнат да изхвърлите задържаните течности

3. Отделяйте време за хранене и дъвчете добре храната. Пушенето е голям врат на краката, защото забавя кръвообращението и подпомага появата на целулит.

4. Изберете удобни обувки. Най- добре сандали с малък ток. Не носете прекалено прилепнали дрехи.

5. Не спирайте тренировка, само защото е лято. А ако не се движите, постарайте се да си наваксате.

6. Ако прекарвате много часове седнали, дръжте краката на по- високо и ги вдигайте от време на време. Избягвайте да си кръстосвате краката.

7. След като се изкъпете, намокрете хубаво краката със студена вода, за да подобрите кръвообращението и да стегнете кожата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *