7 храни, които топят мазнините по корема

Зоната на корема е най- критичното място на тялото ни. Мазнините се трупат без да си даваме сметка, като нарушава баланса на талията ни. Ако и вие имате същия проблем, включете някои храни, които ще ви помогнат.

otslabvane-podpravki

КАК ДА СТОПИМ МАЗНИНИТЕ ПО КОРЕМА

– Опитайте се да пиете по 2 литра вода дневно
– Не яжте рафинирано бяло брашно, бърза храна, сладко…
– Ограничете солта, защото задържа течности
– Научете се да правите упражнения през деня. Само с половин час ходене на ден можете да постигнете много.
– Да се пази диета не означава да спрете да ядете. Хранете се по четири пъти на ден. Важното е да внимавате с количеството на храната. Не пропускайте нито едно хранене.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

otslabvane-1

ХРАНИ, КОИТО ТОПЯТ МАЗНИНИТЕ ОТ КОРЕМА

Ябълка. Защо не започнете деня с една вкусна ябълка. В съчетание с овес, се получава чудесна закуска. Ябълките са богати на много вещества, като витамин С, флавоноиди и бета- каротен. Яжте от два до три пъти дневно ябълка. Вписва и в обяда, и в следобедна закуска, и във вечеря.

Банан. Съдържа между 75 и 130 калории. Съдържа много калий, калций, магнезий и витамини. Като изотонна напитка е, но под формата на плод. Ще ви помогне не само в отслабването, но и за по- доброто ви здраве. Може да ядете банан между сутрешната закуска и обяда, както и между обяда и вечерята.

Целина. Този зеленчук ни помага много в отслабването, съчетава с много от ястията ни. Съдържа много витамин С, калций и е много полезна в отслабването.

Морски дарове. Включете ги два- три пъти седмично. Морските дарове съдържат мононенаситена киселина и помага да избегнем натрупването на мазнини. Богати са на омега- 3.

Череши. Много са полезни за здравето – храносмилане, сърце, намаляват холестерола, пикочната киселина, регулират метаболизма, за да намалят усещането за глад. Богати са на антиоксиданти.

Домати. Помагат срещу натрупването на липиди в кръвта.

Авокадо. Потиска глада, защото съдържа много фибра. Едно авокадо на ден е напълно достатъчно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *