6 начина да намалим талията

stroga-dieta

Да имаме по- тънка талия само за седем дни е възможно, като приложим някои трикове. Ето кои са те:

1. Закусвайте с протеини. Това е идеалният вариант за ускоряване на метаболизма с 25%. Добавете яйца към шейковете, яжте обезмаслено кисело мляко с горски плодове и пр. Така ще включите пробиотици в режима си. Овкусете със стевия и мед.

2. По- малко калории и повече засищане. Включете в ежедневното си меню храни като горски плодове, зеленчуци без нишесте, цели зърна, кокосово брашно и семена, като ленено семе, чия, и др.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКС“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

hrani-kalorii

3. За овкусяването на храната. Отслабването е много лесно, когато внимаваме какво ядем: киноа, печени зеленчуци и риба, идеални варианти за вечеря, без да прекалявате. Винаги овкусявайте храната си, за да ви е по- вкусно.

4. Без захар и изкуствени подсладители. По- добрите варианти са мед, кленов сироп или стевия.

5. Тренировки. Правете на упражнения с тежести ще ви помогне да стопите мазнините по корема, както и кардио тренировките.

6. Дневен брой калории. Когато искате да топите мазнини, е необходимо да горите калории, а най- добрият начин да го направите, е спортът. Може да намалите дневния прием на калории с 400- 500. Ако дневно консумираме по 2000 калории, трябва да ги сведем до 1600- 1500. Излишните калории изгаряйте с движение.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *