4 неща, които да правите сутрин, за да отслабнете

otslabvane-sutrin

Отслабването е една от най- трудните задачи, тъй като изисква пълна промяна на начина на живот и постоянно усилие за поддържане на резултатите.

Когато напълнеем, се изисква огромна сила на волята, за да се изгорят остатъците от мазнина, да се моделира фигурата и да се подобри качеството на живот.

Защо да го правим сутрин?

Сутрешната закуска е най- лесният начин за активиране на метаболизма и осигурява на тялото хранителните вещества, необходими му за деня.

1. Ставайте по- рано сутрин. Ставането сутрин от леглото поне един час по- рано изисква огромно усилие и е едно от най- трудните неща за постигане. Хората, които обаче успяват да го правят, са направили огромна крачка към отслабването, тъй като така се отделя повече време на организма преди да отиде на работа. Ако станете по- рано ви се отделя време за повече неща: да закусите на спокойствие, да направите упражнения и пр

2. Пийте напитка, за да активирате метаболизма. Когато станете, е добре да приготвите някоя натурална напитка, която да пречисти организма ви и да активира метаболизма.

Вода с лимон. Има силно пречистващо действие и подобрява функционирането на органите и пречистващите им способности. Изцедете лимонов сок в чаша с вода и изпийте преди да закусите.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

limoni-sok

Чай от джинджифил. Притежава противовъзпалително и антиоксидантно действие, което подсилва резултатите от диетата за отслабване. Сварете корен от джинджифил в чаша с вода, оставете за престои 10 минути, добавете малко лимонов сок и изпийте.

3. Правене на упражнения. След като се заредите с енергия, е време да активирате цялото си тяло чрез спорт.

Тичане. Ако имате възможност да тичате, отделете поне 10 минути сутрин.

Ходене. Ако предпочитате да ходите, можете да ходите в продължение на 20 минути на бавен ход.

Упражнения вкъщи. Има много упражнения и тренировки, които можете да направите у дома.

4. Закусете добре. Ако искате да отслабнете, по никакъв повод не пропускайте закуската. Добре е закуската ви да съдържа протеини и фибри, както и сложни въглехидрати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *