4 ефективни храни за отслабване

Затлъстяването повишава риска да развиете съдови заболявания. Затова много хора искат да отслабнат, защото имат излишни килограми, и въпреки че намаляването на калориите и много важно, избора на храни – още повече. Има някои, които са особено полезни за процеса на отслабване и неизменно присъстват в диетите.

krastavitsa

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЕЗКОМПРОМИСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

КРАСТАВИЦА. Съдържа витамини А, С и К и минерали като магнезий, калций, манган, фосфор, мед, желязо и цинк. Идеална е за диетите за отслабване. Краставиците са богати на фибри и много помагат за намаляване обиколката на талията. Правете си ги на салата или си ги яжте направо, без друга подготовка.

Сокът на краставиците е много подходящ за отслабване, защото съдържа вода. Стабилизира хидратацията в клетките и поддържа усещането за ситост за повече време.

ЦЕЛИНА. Намалява холестерола, потиска много ефективно апетита. Богата на фибри и е с малко калории. Сокът действат противовъзпалително. Целината е много полезна при пречистване на организма, тъй като има силен диуретичен ефект.

Бульон за пречистване от целина: Напълнете тенджера с 4 литра вода и сложете една връзка целина, 4 големи bulion-celinaябълки и два големи лука. Изчакайте да заври. Като е готово, прецедете и сложете течността в хладилника. Пийте по една чаша от бульона половин час преди всяко основно хранене. Може да овкусите с лимонов сок. Пийте по 3 пъти на ден. Може да пиете бульона, колкото време искате. Намалява подуването и изхвърля излишните течности. Резултати се забелязват след първата седмица.

ОВЕС. Отличен източник на витамин В1, селен, манган, желязофосфор и триптофан. Съдържа и протеини. Фибрата помага да се чувстваме сити дълго време. Включете в закуската си овес, смесен с обезмаслено кисело мляко, растително прясно мляко или кефир.

ЛИМОН. Сокът му е много богат на витамин С, който увеличава дейността на черния дроб, метаболизма на мазнините, мощен антиоксидант е, и така помага за отслабването. Лимонът е и силен диуретик. Много е ефективно да пиете лимонов сок в чаша хладка вода на гладно, което помага диурезата и отслабването.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *