3 сока за отслабване

Отслабване по здравословен начин? Възможно е. Само трябва да внимаваме с храненето, да се стараем да е разнообразно, богато на витамини, фибри, протеини и минерали. Натуралните сокове и шейкове са идеален начин за комбинирането на различни храни, които ни помагат да топим мазнините.

sok-dieti

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО И ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

1 . Сок от ананас и алое вера.

Една от най- популярните напитки за отслабване. Ананасът действа разхлабително, диуретично, дезинфекцира, подмладява, богат е на антиоксиданти. Ако го съчетаем с превъзходните качества на алое верата, получаваме силно пречистваща и хидратираща напитка. Предпазва храносмилателната система, като изхвърля токсините и газовете.

Как да го пием?

Диетата е дезинтоксикираща и може да се спазва по четири дни два пъти месечно. Така изхвърляме токсините и газовете. През тези четири дни трябва да ядем салати, пълнозърнест хляб, плодове и зеленчуци. На закусва изпиваме по 2 чаши сок от ананас.

След обяд и вечеря пием по чаша сок от алое. Отрежете няколко листа от алое вера. Махнете бодлите, отворете ги иaloe-vera-otslabvane извадете бялата и сочна вътрешност. Сложете я в блендера и добавете половин чаша сок, например от лимон или ябълки.

2 . Зелен сок

Съдържа магданоз, лимон, целина, спанак, джинджифил, краставица и ябълка. Богат е на витамин С, витамин В6, фибри, фолиева киселина, омега – 3, антиоксиданти. Пиете го в продължение на 10 дни на закуска, а после почивате 20 дни.

Ето кои са съставките на сока: лимонов сок, 3 стръка магданоз, 1 стрък целина, 3 листа спанак, 1 ч.л. настърган джинджифил, половин краставица, 1 ябълка без семки.

Сложете всичко в блендера и трябва да получите хомогенна смес. Добавете и половин чаша вода. Ще започвате деня с много енергия и настроение. През тези десет дни не яжте мазни храни, сладки, рафинирано брашно, сокове със захар и пр.

3 . Сок от грейпфрут и опунция.

Опунцията има чудесни свойства. Според много изследвания, растението е доста ефективно и при отслабване. Съдържа много витамини, минерали, фибри, антиоксиданти. Ако се комбинира и с грейпфрут, напитката наистина добива чудесни свойства за топенето на мазнините.

Пийте напитката в продължение на 10 дни по време на закуска. След това трябва пак да починете 20 дни. Трябва ви средна по размер опунция и без бодли. После сока от грейпфрут също се добавя към него. Трябва да разбием много добре. После добавяме половин чаша вода.

От трите варианта си изберете един и опитайте. Приема на напитките трябва да е съчетан с балансирана диета с малко мазнини е редовни тренировки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *