3 сока, за да потиснем апетита за сладко

dieta-hrana-1

Понякога, когато сме приключили с храненето или сме под силен стрес, си мислим за нещо сладко и устата ни се пълни със слюнка. Тези пориви за сладко обаче не са полезни нито за здравето ни, нито за фигурата ни.

За да поддържате теглото си в норма, без да се поддавате на ниските си инстинкти за сладко или бърза храна, ви предлагаме няколко сока, които да включите в ежедневното си меню:

1. Сок от целина. Осигурява ни електролити и минерали, от които тялото ни се нуждае, за да намали апетита към сладкото. Смесете две ябълки, осем стръка целина и щипка канела.

„ДИЕТИН КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

celina-zdrave

2 Зелен сок. За да се възползвате от свойствата на спанака, за да намалите желанието си за сладко, трябва само да смесите краставица, целина, ананас и лимон.

3. Ортомолекулярен сок. Накиснете една лъжица семена от чия в половин чаша с кокосова вода за 15 минути. Сипете в блендера и добавете две лъжици сок от ананас или боровинки, сок от половин лимон и половин чаша изварена вода. Пийте половин час преди тренировка или сутрин, за да избегнете желанието за сладко.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *