2 напитки за ускоряване на метаболизма

Всеки човек притежава определен метаболизъм, който ни помага повече или по- малко да отслабнем. Наследственият фактор определя някакъв процент, но и ние самите влияем.

napitka-za-otslabvane

НАПИТКИ ЗА УСКОРЯВАНЕ НА МЕТАБОЛИЗМА

Балансът между мускули и мазнини в тялото ни изключително важен за начина, по който изглеждаме. Всеки човек притежава среден метаболизъм, който помага по- бързо да изгаряме мазнините, без да полагаме усилия , така можем да поддържаме теглото си през целия си живот. Друг път, поради наследствени причини, не можем да стопим мазнините, на колкото и диети да се подлагаме, гладуваме и дори увреждаме здравето си.

Трябва да се храним правилно, за да не губим витамини и минерали. Трябва да приемаме достатъчно протеини, за да имаме силни мускули и да отслабнем по- бързо. Балансираното хранене и напитките ускоряват метаболизма и могат много да помогнат.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

kora-ot-yabalka

1. Чай от ябълкова кора и канела. Със сигурност сте чували, че ябълковата кора помага за отслабването. Затова, яжте плода с кората и го мийте много добре. Помага за изграждането на мускули и за отслабването. Съдържа урсолова киселина, която помага да контролираме холестерола и да имаме здрави кости. Активира колагена, който е важен за ноктите и косата.

Начин на приготвяне: Обелете три ябълки и сложете кората в един литър вода. Оставете да заври. Когато изстине, сложете 1 с.л. канела. Пийте напитката през целия ден.

2. Чай от зелен чай с канела. Не е тайна. Зеленият чай ускорява метаболизма. Богат е на антиоксиданти, полезен е за сърцето, за храносмилането, отличен съюзник за отслабването. Ако го комбинираме с канела, ще засилим още повече свойствата му.

Начин на приготвяне: Приготвяте зелен чай, както обикновено. И просто добавяте канела.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *