12 храни, които изгарят мазнините на корема

Топ 12 храни за релефна преса

„Диетин Комплект“ за релефни мускули 

храни за отслабване

Ядки. Малки като обем, но в същото време изключително хранителни. Създават чувство за ситост и предотвратяват прекомерното тъпкане с различни храни. Например 30 бадема на ден са напълно достатъчни за оказване на положителен ефект.

Протеин на прах. Съдържа аминокиселини, които горят мазнините и изграждат мускулите. Две мерителни лъжички дневно, разпределени в една или две чаши, ще попречат за складиране на излишна маса.

Зехтин. Помага да запазите холестерола под контрол заради високо съдържание на мононенаситени мазнини, задоволява апетита.

Горски плодове. Малини, къпини, ягоди, боровинки. Имат много фибри, само в една чаша малини например се съдържат около 6 грама. Помагат да не се чувствате гладни, зареждат с витамини.

Яйца. Човешкото тяло се нуждае от витамин В12 за метаболизма и изчистване от мазнини. Силно препоръчително е да се ядат на закуска, тъй като дават енергия и са отличен източник на кристално чист протеин.

Постни меса и риби. Сьомгата, риба тон и пуешкото са перфектни примери за подобен вид храни. Пълни с Омега-3 мастни киселини, блокират химикалите на стреса, които от своя страна насърчават натрупването на мазнина.

Фъстъчено масло. Правилното количество натурално фъстъчено масло ще ви даде много предимства. Снабдява с ниацин (В3), който поддържа храносмилателната система и предотвратява подуването на корема. Внимавайте когато купувате, защото у нас търговците предлагат най – вече фалшификати с нулева хранителна стойност.

Мляко. Основен източник на калций, толкова необходим за горене и превенция на затлъстяването.

Овесени ядки. Доставят енергия, намаляват вредния холестерол, поддържат нивата на кръвната захар. Не забравяйте и за бобовите растения, които изграждат мускулите, регулират храносмилането по естествен път и подпомагат горенето на мазнини.

Ябълки. Източник богат на витамин С, също имат много фибри и цял куп полезни вещества.

Домати. Един голям домат съдържа едва 33 калории, но ако го изядете ще се почувствате сити, без да съществува опасност от затлъстяване. Също така има и други здравословни ползи за цялото тяло.

Авокадо. Вкусно и полезно. Съдържа аминокиселини, които регулират черния дроб и го предпазват от претоварване. Използва се не само при диети за отслабване, но и като превантивна мярка за цял куп заболявания и медицински състояния.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *