Юксел Кадриев се сгоди тайно за новата си любовница

Юксел Кадриев и избраницата му

Водещият на новините в Би Ти Ви Юксел Кадриев се е сгодил тайно преди великден­ските  празници, подшушнаха приближени. Новинарят и из­браницата му съ­брали само шепа близки роднини и вдигнали скром­но  тържество. По време на продължителното си боледуване, след третата  поредна операция от дискова херния Юксел преосмислил живота си и се престрашил да предприеме решителната стъпка.

Докато лежал неподвижен в болничното легло, до него не­отлъчно бдяла половинката му. Всеки ден брюнетката тичала до Военна болница на свиждане с любимия си мъж.

 Двамата били заедно от година и половина

 Преди няколко месеца папараци дори изловиха влюбената двойка да пазарува заедно хранителни покупки в столичен супермаркет и документираха близостта им. Именно заради новата си любов Юксел побързал да се сдобие и със собствен дом.

  Кадриев задействал всичките си връзки и се уредил от общи­ната с просторен апартамент в престижния столичен квартал „Борово“.

 Най-вероятно сватбата ще е през лятото. Все още не е ясно кои ще са кумовете на журна­листа. Юксел признава, че сега е далеч по-добре здравословно и най-критичните му дни са минали.

 След като се задоми, Кадриев няма да има никакви проблеми в получаването на родителските права над дъщеря му. На едно от последните заседания по делото с Бонка водещият оповести, че има сериозни отношения с нова дама и на практика живее на семейни начала с нея.

 Междувременно в писмо до медиите Кадриев остро разкритикува нездравия интерес към личния му живот.

 Журналистът призова издани­ята да се въздържат от публика­ции, касаещи детето му, защото то изживявало всичко.

 „Сами са си виновни с бившата му жена! Превърнаха отношения­та си в панаир и зрелище, вместо да се разберат като цивилизовани хора“, коментират колегите му.

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Юксел Кадриев се сгоди тайно за новата си любовница"

  1. аз   15.07.2012 at 20:43

    „През последния месец ръководените от вас издания се занимават активно със здравословното ми състояние. Както винаги, без да се съобразявате с основните правила на журналистиката, изписахте страниците си с лъжи и измислици. Забравяйки, че здравето на всеки един, включително и вашето, не е даденост, си позволихте да ме „парализирате” и да очертаете най-мрачни прогнози. Освен че не спазвате етичните и професионални норми сте забравили и човешките. В този момент заедно със семейството ми, вместо да се боря за здравето си се налага да оборвам публикациите ви и да успокоявам дъщеря ми, че написаното от вас е долна лъжа, с която продавате вестниците си.“ – Юксел Кадриев.
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=254862234613344&set=a.129539523812283.18575.128477837251785&type=3&theater

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *