Светослава Тадаръкова представи новият мъж до себе си. Вижте го!

Светослава Тадаръкова и Краси

  Светлина в тунела се задава за Светослава Тадаръкова. Известната репортерка най-накрая е напът да се отърве от страховете, че бившият й може да й посегне за отмъщение. За това й помага новият приятел, с когото журналистката се появи на парти тези дни. Премиерата на актуалната й любов бе направена едва 3 месеца след официалното оповестяване на края на връзката с бизнесмена Тадаръков.

За изненадващото представяне на новия си мъж Светослава избра рождения ден на своята близка приятелка Нина Никол. Тадаръкова се появи на партито на колежката си в столичен пиано бар, хванала под ръка непознатия за мнозина кавалер. Облечена в рокля с флорални мотиви, тя буквално искреше от енергия и ентусиазъм, че отново е сред хора. Приятелят й пък се опитваше да не привлича прекалено голямо внимание.

Светослава Тадаръкова и Димитър Тадаръков преди раздялата

Преди този купон журналистката дълго странеше от светския живот. Причина за това бяха проблемите, които имаше с бившия си – Димитър Тадаръков. Както неотдавна сама разкри пред медиите, Светослава била принудена да загърби партитата и веселбите, за да си седи у дома край печката и да приготвя вечери за тиранина си.

Днес, когато строгият съпруг е вече минало за нея, тв звездата е решила да си отживее. Сегашният й кавалер се казва Краси и също е бизнесмен. Той има фирма за реклама, която му докарва стабилни доходи, с които да задоволява капризите на половинката си.

Двамата със Светослава още не са обявили официално връзката си. Въпреки, че често се появяват заедно пред хора, те се опитват да не изглеждат прекалено интимни. „Вероятно Тадаръкова още е притеснена от това, че няма развод и Димитър продължава да й праща съгледвачи да му донасят какво прави. Този човек е обсебен и озлобен“, коментират в светските среди.

Припомняме, че в края на юни журналистката обяви, че е пред раздяла с мъжа си след 18-години съвместен живот. По думите й до разлъката се стигнало заради неговата мания да я преследва. Светослава разкри, че Димитър пращал детективи по петите й и я подслушвал със специални разузнавателни средства – нещо, което е абсолютно забранено от закона. Съмненията му били неоснователни, защото тя нито веднъж не му била изневерила.

От своя страна Тадаръков не остана безучастен и поде контрааката с просташки обвинения срещу жената, родила и отгледала децата му. В предаването на Цветанка Ризова той обяви, че от 2 години неговата жена му слага рога, и то не с един, а с цели двама любовници.

Категоричен бе и че думите му не са празни приказки.

Според него Тадаръкова се опитвала да го изкара тиранин. Не било вярно, че докато са били семейство я е карал всяка вечер да се прибира в 20 ч. Той се прибирал тогава, защото искал да вечерят заедно между 20 и 22 ч. Това пък се е случило за тези 2 годии едва около 30 пъти. Според него Светослава имала параноични отклонения и той бил длъжен да даде обяснения по въпроса. За него 15-те години брачен живот като цяло били щастливи. Но, последните две от тях за него са мистерия, тъй като тя имала връзка с двама мъже едновременно. По този начин излял своята порция гняв бизнесменът.

В момента положението около разпадащото се семейство продължава да е все така неясно. Бракоразводните им документи, подадени в съда през май, вече са започнали да се раздвижват, като в тях съпругът е посочил, че иска попечителство над децата. Димитър Тадаръков настоява момичетата да живеят с него и майка им да му плаща издръжка за грижите, които той полага за тях. Децата са на страната на майка си в сложния казус.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Светослава Тадаръкова представи новият мъж до себе си. Вижте го!"

  1. silver account   22.09.2012 at 2:54

    Това да ви напомня нещо? Със сигурност всеки втори или трети развод се развива в подобен сюжет. Просто този се случва пред очите на всички. Бяха си съвсем нормално семейство, твърдят приятелите им. Повечето от тях не могат да разберат защо отношенията им заприличаха на ожесточена канонада с тежко стрелково оръжие. Колегите на Светослава я защитават, защото за тях тя е общителна, симпатична и изключителен професионалист. Може би малко се страхува, че остарява, но пък кой не се бори с кризата на средната възраст, твърдят телевизионери. Същото се казва обаче и за Димитър Тадаръков. На него му се носи славата на твърд и неотстъпващ в бизнеса човек.

    Отговор
  2. plenty of fish dating site   13.08.2019 at 9:51

    Wonderful work! That is the type of information that are supposed to be shared
    across the web. Disgrace on Google for not positioning this submit higher!
    Come on over and discuss with my site . Thanks =)

    Отговор
  3. quest protein bars   28.10.2019 at 9:28

    Having read this I believed it was extremely enlightening.
    I appreciate you taking the time and energy to put this article together.
    I once again find myself personally spending a lot of time both
    reading and commenting. But so what, it was still worthwhile!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *