Свекървата на Емилия я принуди да се помири с Анелия

Емилия и Анелия

  Емилия и Анелия вече не са врагини – поне за външния свят.

Между двете има хладно примирие, и то не е благодарение на Коко Динев – а на неговата майка.

Както се знае, Анелия не живее с Коко, но се ползва от благоразположението на бившата си свекърва. Двете много се обичат и често се виждат, а когато не го правят, разговарят помежду си с часове по телефона.

А Емилия не може да се примири с това и вероятно именно по тази причини постоянно се заяжда с Анелия по медиите. В едно от последните си изявления по темата, Еми разкри каква е причината да ненавижда своята колежка и бивша изгора на хазартния бос.

Коко Динев

Тя разказа, че е времето когато е излизала с Коко Динев е било години, преди той да има нещо общо с Анелия. Връзката им тогава не била сериозна, виждали се около година и половина.

После Коко се оженил за Анелия. Но след раздялата си с нея, Динев и Емилия отново се срещат и чувствата пламват с нова сила.

Най-скандалното е, че Емилия признава, че Анелия е много добра певица и красива жена – но не я харесва като човек и не желае да общува с нея.

Според Емилия, Анелка била готова да смачка всеки, който й се изправи на пътя. Иска ли нещо, го получава на всяка цена. Това се отнася и за кариерата, и в личен план. Тя била видяла само лошо от съперницата си, откровеничи Емито.

Именно последните думи накарали майката на Коко да се намеси. Тежката й дума била, че синът й не е за подигравка и Емилия трябва да престане с войната, ако не иска да има проблеми с нея, със собствената си свекърва.

След този разговор Емилия наистина замълча и никой не може да я провокира да каже лоша дума за Анелия. „Или добро, или нищо“ е мотото на Емилия, като предпочита да бъде „нищо“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Свекървата на Емилия я принуди да се помири с Анелия"

  1. Jacquelyn J. Noble   21.05.2013 at 21:59

    Вече изгубихме броя на слуховете, които разделят и събират Емилия и Коко Динев така, както изгубихме и бройката на изгорите на известния флиртаджия… Този път обаче едно нещо нямаше как да не грабне вниманието ни – пръстен с огромен камък на ръката на Емилия!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *