Обречената любов на Генка Шикерова и Любо Нейков

Любо бил пред дилема с коя от жените си да остане
Любо бил пред дилема с коя от жените си да остане

  Татко Любо да не се скъпи и да почерпи за дъщеря си“, започва да се шушука в Би Ти Ви, след като долита радостната вест, че тяхната колежка Генка Шикерова е родила момиченце. Шегичката се понася от уста на уста, но никой не смее да се хили с глас. Авторите на кодоша се страхуват от гнева на вездесъщия Любо Нейков. Той и новата водеща на сутрешния блок в частната телевизия изживяват страстна авантюра, мъчейки се абсолютно безуспешно да скрият връзката си от останалия свят.

В чест на истината Генка първа се осъзнава, че връзката й с продуцента носи само негативи. Двамата никъде не могат да останат незабелязани. Стотици любопитни очи ги дебнат на всяка крачка, а работното им място отдавна си е спечелило славата на инкубатор за качествени интриги.

„Генка трябваше да вземе тежки решения, ако иска да спаси кариерата си. Тя е изключително сериозен журналист и много рискуваше да олекне покрай връзката си с Любо Нейков. Добре, че се осъзна и навреме прекрати тази лудост“, коментират дружки на опитната журналистка, спечелила си име на професионалист, който не цепи басма на никого от силните на деня. Според запознати Генка ултимативно решила, че повече не може да играе ролята на „втора цигулка“. Настояла комикът да определи дали иска да е с нея или със съпругата си, която й е почти адашка – Гинка. Докато Любо се чуди и увърта, Шикерова действа хладнокръвно.

Генка Шикерова
Генка Шикерова

Генка казва „стоп“ и наистина успява да сложи край на любовната си авантюра. Тя с SMS уведомява Нейков, че е по-добре да се съсредоточат върху професионалните си взаимоотношения. Двамата се наговарят да си хвалят взаимно работните способности, но да не обелват нито дума за срещите си извън телевизията. Още повече ги вбесяват слуховете, че Любо е баща на дъщерята на Генка.

“Да не дава Господ да се изпречите на пътя на колежката ни, когато е ядосана. Гневна е, че с подобни фантасмагории обиждат приятеля й Неделчо Златанов, който единствен има право да се нарече татко на Александра. Другите подмятания за ДНК тестове са несериозни и вгорчават живота на едно прекрасно семейство“, отсичат кадри на Би Ти Ви. И гузно мълчат, когато ги попитат кога и как Генка и Неделчо се запознават. Връзката им е същинска мистерия.

Твърди се, че Неделчо има един брак зад гърба си и две деца, за които да се грижи. Така и не става ясно кога е станала заверата му с водещата, но е сигурно, че двамата нямат никакво намерение да вдигат сватба. Генка твърде много държи на личната си свобода и в нито един момент не си се представя в ролята на усмихната домакиня, която да си стои вкъщи, за да гледа децата и да върти засукани манджи.

Генка Шикерова „Истинска работохоличка е. Покрай репортажите й за незаконното строителство по морето се опитваха да я притиснат, но така още повече я насъскаха да вади на бял свят престъпните схеми. Понякога стои в телевизията от ранна сутрин до късна вечер, сякаш е женена за работата си“, твърдят колегите й.

Генка не се интересува от подхвърлянията по неин адрес. Тя отдавна си е признала, че за нея значение има мнението на Лора Крумова и Галя Щърбева, с които са неразделни от много години. Колегите им даже ги наричат зад гърба им „три сестри“

„Писнало ми е да слушам глупости и затова убивам глупаците с презрение. Имам малко, но изключително верни приятели. На Галя и Лора мога да кажа всичко, което ми е на сърцето. Тях ще ги потърся за подкрепа в най-тежките мигове. Знам, че няма да ме предадат, и това ме зарежда със спокойствие и оптимизъм. В днешно време много малко хора могат да се похвалят с толкова верни приятели“, категорична е Генка.

Тя едва ли някога ще забрави за страшната си среща с озверял от глад участник в риалити формата „Сървайвър“. Телевизионерката е част от екипа на втория сезон. Целта й е да търси интересни сюжети на безлюдния остров, с които да пълни епизодите на шоуто. В самолета се качва и сегашният й партньор в сутрешния блок Константин Караджов, с когото са приятели. Двамата бързо са намразени от играчите във формата, които се борят за парите. Островитяните трудно се справят с ежедневното гладуване и започват да търсят храна по втория начин. Оператори, озвучители и други хора от екипа понякога се смиляват над гладуващите и ги снабдяват тайно с хляб, солети и шоколад. Генка и Константин са неумолими и спазват правилника до последната му буква, като отказват да дават храна на участниците. С това си поведение няма как да не си спечелят врагове. Генка има лошия късмет да бъде заклещена от островитянин, който я напада заради нежеланието й да му подхвърли поне коричка хляб. Инцидентът се разминава без сериозни по-следствия, но Шикерова продължава да играе ролята на безсърдечна гаднярка и да омита сама дневната си дажба.

Сега безкомпромисната журналистка и дружката й Караджов са изправени пред ново сериозно предизвикателство. Тандемът не получава необходимото време за тренировки, преди да ги изстрелят в ефир рано сутрин. Цифрите, уви, не са на тяхна страна. Зрителите ги гледат, рейтингът е сравнително добър, но Ани Цолова и Виктор засега водят. Нищо че Генка вече започна да хапе лошо първите си събеседници. Двамата с Косьо и досега не са получили обаждане от Ани Цолова и Виктор Николаев, с които трябва да се сблъскат челно. Тепърва ще се изясни кой от двата дуета на Би Ти Ви и Нова ще спечели трайно битката за зрителския интерес.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Обречената любов на Генка Шикерова и Любо Нейков"

  1. Jeffery T. Murphy   16.09.2013 at 20:30

    Коментара си Бенатова пусна по повод интервюто със Сергей Станишев, който гостува днес в студиото на новите водещи Генка Шикерова и Константин Караджов.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *