Люба Кулезич си рекламира лифтинга

Люба Кулезич преди и сега

  Люба Кулезич, прекръстена неотдавна от Сашо Диков на Лифтинг, се впусна в мощна рекламна кампания на пластичния си хи­рург д-р Ильо Стоянов. Безвкус­ните хвалби породиха куп комен­тари, според които изявяващата се като водеща вероятно се ре­ваншира с тях за символични­те цени, срещу които са били извършени интервен­циите на фасона й.

 Кулезич дори участва в наро­чен клип, пус­нат в интернет, в кой­то надълго и наширо­ко разкрива какви са тънкостите около ней­ното „подмладяване“. Тя седи като в реклама за телевизионни про­дажби върху диванче и каканиже различни хвалебствия по адрес на своя фейслифт.

Кадри от операцията на Кулезич

  Макар мнозина да й се подиграват, че из­глежда неестествено, Кулезич видимо е из­ключително горда с крайния резул­тат и твърди, че се чув­ства све­жа, а мъжки­ят ин­терес към нея се бил възбу­дил след неколкогодишно мълчание. По този повод нейни колеги  из­разиха съмнение, че Любица въобще има интимен партньор в момента, но искрено й го по­желаха, за да настъ­пи най-накрая мир в душата й.

 В онлайн реклама­та Кулезич не само че не се свени да раз­казва подробно за пластиките, но дори заявява, че би легна­ла под ножа повтор­но. За да ни убеди в това си намерение, тя пуска запис от своята операция. В него ясно се виждат разрезите, които й се правят, как­то и отстраняването на излишната кожа по лицето. Кадрите все още не са цензу­рирани от YouTube, макар че световният сайт има политика да не показва подобни отблъскващи аудиторията материали.

  В триминутното ви­део Кулезич започ­ва своето напудрено рекламно експозе в типичния си па­тетичен стил: „Човек трябва да направи всичко по си­лите си, за да се съпротивлява срещу остаряването, срещу напредването и пре­дателството на годи­ните. Не си струва да позволяваш на приро­дата да те побеждава. Трябва да дадеш всич­ко, за да се поддър­жаш хубав и свеж“.

 Малко по-късно д-р Стоянов се хвали на свой ред, че е успял да постигне до­бър ефект върху фейса на водещата. Спо­ред него така щяла да бъде далеч по-лицеприятна за аудитория­та на ТВ7.

 Той разкрива и нещо много любопитно, спо­деляйки: „Много съм щастлив за доверие­то, което гласувахте за тази поредица от операции.

 Това автоматично означава, че Люба се е подложила не само на лифтинг на лицето.

  Досега бе извест­но, че е сменила всички зъби в устата си с порцеланови фасети. Но големият въп­рос е какво още си е правила, за да рекла­мира така усърдно работата на д-р Стоянов. Негови колеги предпо­лагат, че става въпрос и за блефаропластика – повдигане на горните клепачи. Отделно до­пускат, че има намеса и в скулите.

 Ботоксът по челото също е осезаем. Злоб­ни колеги на Кулезич твърдят, че дори си е присаждала коса, тъй като темето й преди това бе олисяло види­мо. Откакто се тунингова като чалга звез­да, изявяващата се като пръв бранител на властта блондин­ка стана червенокоса.

 Финалът е сърце­раздирателен. Куле­зич се изповядва, че въпреки болките днес се чувства като едно подобрено човешко същество.

 „В това пък вярва само тя“, ехидничат по повод тази рекламна тъпотия в кулоарите на ТВ7.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Люба Кулезич си рекламира лифтинга"

  1. Gina   29.12.2012 at 22:29

    Хехе ама, че статия сте барнали. Какво пък и е на жената? На тези години и с възможност да си направи операция, защо не?! Ама, че злоба.
    И видеото е супер! Хората има нужда да знаят за всяка подтобност около каквато и да е интервенция.

    Отговор
  2. Vanessa   07.12.2019 at 8:41

    Браво на Люба. Ако мога да си позволя и аз бих си направила. Хубаво е да изглеждаш добре. Дааа..

    Отговор
  3. Величка Николова   10.09.2023 at 2:06

    Със или без фейслифтинг Люба Кулезич се отличава с чар, който извира от нейната същност. Поздравления, че си е направила операция при този способен хирург (Ильо Стоянов). Всеки човек трябва да поддържа външния си вид не само чрез хигиена и прилично облекло, а и (по възможност) с помощта (при необходимост) на напредналата естетична хирургия в България. Трябва да се гордеем, че в Родината ни има знаещи и можещи медици (хирурзи и други специалисти) като д-р Ильо Стоянов. Поздрави и на двамата от мен – Величка!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *