Дарина Павлова флиртува със скандален режисьор на 49-ия си рожден ден

Дарина Павлова и Матео Гароне в нежна прегръдка

  Обградена от млади и успели мъже, живееща в невиждан лукс и блясък, вдовицата на покойния бос на „Мултигруп“ Илия Павлов Дарина определено знае как да граби от живота с пълни шепи, коментираха ВИП присъстващите на 49-ия рожден ден на дипломираната актриса.

На лъскавия купон някои от най-първите мъже на Италия се надпреварваха да ухажват и обгръщат с внимание „Мадам Мулти“. Редом с бившия премиер на Ботуша Силвио Берлускони, който й подари бижу с диаманти, свидни гости на вдовицата бяха футболисти, риалити звезди и скандал-ноизвестни лица от шоубизнеса.

Вдовицата на Илия Павлов грееше на 49-ата си годишнина

Спечелилият специална награда на журито на кинофестивала в Кан режисьор Матео Гароне се оказа сред най-близките приятели на Дарина Павлова, категорични са близки до веселата вдовица. Двамата са запечатани на не един и два фотоса от празника й в Рим в интимни пози. Въпреки, че очевидно видимо се забавлява в компанията на жената на бащата на „Мултигруп„, над главата на Матео Гароне са се струпали буреносни облаци.

Миналата седмица прокуратурата в южния италиански град Неапол обяви, че проверява дали създалият няколко филми за мафията Гароне си е сътрудничил с престъпните фамилии по време на снимките. Обвиненията се базират на показанията на бившия член на Камората Оресте Спанюоло, според които

Силвио Брлускони подари колие с диаманти на близката си приятелка за рождения й ден

режисьорът е платил 20 000 евро подкуп на престъпния бос Алесандро Чироло. Освен световнопризнатия режисьор Гароне в интимни моменти с дариназа са заснети италианският футболист Стефано Конти, пластичният хирург Шантал Скиуто, дизайнерката Етор Билота, както и личният пиар на Павлова – Сандро Рубини.

Освен че е обградена от най-желаните мъже на Италия, Дарина Павлова живее в уникален лукс, става ясно от ексклузивните снимки. Златен трон, портрети в стил „Анди Уорхол“ и невиждан по мащабите си блясък изпълва резиденцията на вдовицата в Рим, която някои италиански медии наричат „старата дама“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *