Потрес! Жана Бергендорф се Офъка Зловещо! СНИМКА:

jana-bergendorf-1

Жана Бергендорф изплаши феновете си с новата си прическа. Поп дивата се е офъкала страховито, като дори не е сполучила и с избора си на цвят.

Под снимката певицата е написала „Punks not dead“. Явно Жана е искала новата прическа да е в унисон с бунтарския й имидж. Но офъканата коса, боядисана безобразно в цикламено, я прави да изглежда по- скоро като човек с много проблеми.

Новата прическа на Жана
Новата прическа на Жана

Като се има предвид потресаващото й участие във Вип Брадър, певицата има още много работа върху здравето и най- вече върху психиката си. В риалити шоуто поп дивата призна, че се бори със зависимостта си към кокаина. Но малко преди да бъде извадена по спешност от продуцента си, Жана тотално се срина.

След като излезе от шоуто, певицата с лабилна психика понесе още един тежък удар – майка й спря да контактува с нея, заради твърденията й, че е отраснала в домове за сираци, защото вкъщи я биели. Със сестра си също не били в добро отношение след Вип Брадър.

Жана обаче обяви, че се е събрала отново с голямата си любов – танцьора Лео.

Повечето фенове на поп дивата обаче приеха с радост новата й бунтарска прическа. Някои обаче й напомниха, че трябва да се стегне, за да се бори срещу порока си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *