Не е за вярване! Ето с какво се вози Мегз, след като потроши джипа си:

miglena-kakanasheva-5

Дни, след като тузарското возило на Миглена Каканашева беше ударено от камион, а тя през сълзи съобщи за инцидента чрез видео в социалните мрежи, дизайнерката вече е яхнала още по- скъп автомобил.

Мегз съсипа гъзарския си джип на стойност половин милион лева със същата лекота, с която изхвърля щраусови яйца в тоалетната.

Дизайнерката закъса на Околовръстното в София с личния си автомобил и се включи на живо в социалните мрежи, за да разкаже за проблема си. От надписа, който се появи на таблото й, стана ясно, че проблемът е в скоростната кутия и че трябва да се откара незабавно в сервиз.

Докато чакаше да помощ обаче, камион удари тузарското возило на Мегз. Дизайнерката изпадна в нервна криза, но не пропусна да се включи на живо в социалните мрежи.
Ден по- късно пък, мургавелката продължаваше да плаче на живо в социалните мрежи и да се жалва, че животът й никак не е лек, а успехът има много висока цена.

miglena-kakanasheva-13

Умопомрачителна цена обаче има новият автомобил, с който се обзаведе Мегз, още на следващия ден след катастрофата с камиона. Тя вече се придвижва с ролс ройс, който струва близо милион. Но този път зад волана е личен шофьор. Явно собственикът иска да е спокоен, че уникалното возило ще е цяло, докато с него разполага дизайнерката

Вероятно Мегз ще ползва ролс ройса, докато ремонтират джипа й. А това ще струва няколко десетки хиляди лева. Но сумата не притеснява мургавата дизайнерка. Тя пилее пари с такъв размах, че даже не й трепва окото.

Но колкото и да настоява, че всичко си е постигнала сама, все повече изкристализира факта, че борави с парите на някой друг. Холивудският й начин на живот трудно може да се постигне само от търговия с евтини дрехи. Мегз обаче пази в дълбока тайна кой е мъжът до нея и отказва всякакви коментари по темата.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Не е за вярване! Ето с какво се вози Мегз, след като потроши джипа си:"

  1. http://tinyurl.com/   23.11.2019 at 21:12

    If some one needs to be updated with most up-to-date technologies then he must be visit this web site and be up to
    date every day.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *