Какво иска да ни каже кожата…

koja-sled-depilatsiya

Кожата ни е най- вярното отражение за това, което се случва вътре в тялото ни. Затова трябва да й обръщаме специално внимание. Ето какво иска да ни каже…

1. „Трябва ми по- добра хидратация“. Кожата ви е суха? Затова избягвайте къпането с гореща вода и си слагайте повече хидратиращ крем всеки ден. Ако усещате сърбежи, с съчетание с преумора и отслабване, може би имате проблем с щитовидната жлеза.

2. „Много си стресирана“. Когато тялото ни произвежда кортизол (хормонът на стреса) в големи количества, се появява акне. Ако искате да се справите с пъпките, трябва да се научите да релаксирате.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

akne-belezi

3. „Може би си в депресия“. Едно нещо е акнето, а съвсем различно уртикарията. Тя може да е признак за висока тревожност или депресия. Не я подминавайте.

4. „Не спи по корем“. Събуждате се с подути клепачи. Може да се дължи на факта, че спите по корем, което води до натрупване на течности в зоната.

5. „Може би имаш диабет“. Жълтите петна по краката и ръцете могат да се дължат на високи нива на триглицеридите или на диабет. Потърсете съвет от лекар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *