Как да постигнем перфектен тен

Няколко лесни и практични съвета за равномерен, продължителен и здравословен слънчев загар.

ten-preporaki

Първо, трябва да изберете най- подходящия продукт за предпазване от слънце за вашата коса. Ако не знаете какъв, вземете с по- висок фактор. Нанесете го 30 минути преди излагане на слънце върху суха кожа.

ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА ТЕНА

Има храни, които стимулират и удължават тена. Морковите и доматите, богати на каротени, улесняват производството на меланин. Храните,богати на витамини В и Е, като риба и бобови култури, предпазват от дехидратация и лющене.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

ten

Въпреки че има много полезни свойства, които получаваме от излагането на слънчеви лъчи, като подобряване на настроението и производство на витамин Д, печенето в определени часове и без защита води до следните неща: състаряване на лицето, поява на бръчки, слънчеви петна, отпусната кожа на лицето, дехидратация на кожата, изгаряния и дори меланом.

ЗА РАМНОМЕРЕН, ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН И ЗДРАВОСЛОВЕН ТЕН

Трябва да вземем някои мерки, за да постигнем такъв тен. Трябва да подготвите кожата по- отрано, като започнете с дълбоко ексфолиране и правилно хидратиране. Започнете да го правите няколко седмици, преди да отидете на море.

Не стойте много на слънце още първия ден. Хидратирайте кожата дълбоко и се излагайте на слънце постепенно, на малки сесии през първите дни. Избягвайте излагането на слънце между 12 и 16 часа. Избягвайте продукти, които съдържат алкохол, парфюм, дезодоранти.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *