Как да направим бърза и ефектна депилация

depilaciya-produkti

Бърза и безболезнена депилация: какво да правим, за да сме винаги перфектни? Всяка жена си мечтае бързо и без болка да отстранява нежеланото окосмение. Всички искаме да имаме гладка и мека кожа. Но в натовареното ни ежедневие, обикновено нямаме достатъчно време, за да се погрижим за тялото си.

1. Ексфолиране. Първата стъпка за бързата и ефикасна депилация е ексфолирането. Пригответе си домашен вариант от захар. Разбира се, може да си купите и някакъв ексфолиант от магазина.

2. Използвайте ръкавица. Много важна стъпка да приготвим кожата за депилация е ексфолиращата ръкавица. Когато кожата е влажна, правете леки и кръгообразни движения по краката, за да подигнете подкожните косъмчета.

3. Насапунисайте кожата. Не е важно колко време имате, за да махнете космите, но да не се използва сапун, е груба грешка. Хидратира и помага движението на бръснарското ножче. Може да използвате и депилиращ крем.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

depilatsia-brasnene

4. Бръснене. За да елиминираме бързо и безболезнено космите, самобръсначката е най- добрият вариант. Изберете самобръсначка с повече ножчета и овлажняващи кърпички. Така ще предпазите кожата си от зачервяване.

5. Масаж с гъба. Може да използвате растителна гъба. Така ще елиминирате космите, които остават след депилацията. Използвайте ги най- вече в зоните на тялото, които се депилират най- трудно.

6. Успокояващ крем. След депилация, трябва да си сложим крем, който да успокои кожата. Най- добре е да използваме гел от алое вера, лавандула или лайка. Този крем помага да се успокои кожата след депилация.

7. Подхранващ крем. За да имаме перфектна кожа след депилация, след като се обръснете и преди да си легнете вечер, не забравяйте да си сложите подхранващ крем, който възстановява баланса и хидратацията на кожата. Тези кремове са богати на масло от карите. Може да използвате арганово масло или други.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *