Изповед: Присадената ми коса окапа, но ЕФЕКТ- 2 ми я върна!

kosa-1

Казвам се Димитър Колев и съм от град Бургас. От година и половина се радвам на чисто нова коса, след като се подложих на процедура по трансплантация или присаждане в Турция. Ето как се случи всичко:

Мой приятел, който живее в Истанбул от дълги години, ми разказа първи, че присаждането на коса в съседната ни държава вече се е превърнало в стандартна процедура. При това на много изгодна цена. Чрез новите технологии процедурата вече се извършвала много бързо и продължава само няколко часа, което е довело до рязък спад в цените за присаждане на коса. Навремето трансплантацията на космени фоликули излизала минимум 10 000 лева, а днес вече струва 3000 лева!

Не си и мечтаех, че някой ден ще мога отново да се радвам на гъста и хубава коса! Но желанието ми вече изглеждаше напълно постижимо! Помолих приятелят ми в Истанбул, Ахмед, да ми съдейства, за да отида и аз да си присадя коса в Турция. Оказа се, че клиниката предлага и транспорт, и нощувки, и самата операция по трансплантация на коса, както и процедурите след това на достъпната цена от две хиляди и шестстотин лева. Като се сложи и допълнителното заплащане на лекарствата за следоперативния период, става някъде към 3 000 лева.

През октомври месец вече бях в Истанбул за трансплантацията на коса. Операцията продължи около пет часа. Присадиха ми над 3500 космени фоликула, които бяха изтеглени от задната част на главата, където имам гъста коса, и присадени върху темето, което беше значително олисяло. На следващия ден имаше още една специална процедура – измиване със специален шампоан.

След като приключи всичко, си закупих специални лекарства и козметика за следоперативния период и се прибрах в България. Бяха ме предупредили, че през първите шест месеца резултати няма да има или ще са незначителни.

След няколко седмици започнаха да се появяват и първите косми. По-късно обаче се случи нещо непредвидено! Половината от първоначално избилата ми коса – опада! Започнах отчаяно да търся повече информация, включително и на английски. Оказа се, че подобен следоперативен дефект всъщност се случва доста често.

Вариантът беше да отида за втора процедура в Турция, в която да попълнят с нови присадени фоликули оредялото ми теме. Финансите ми обаче не го позволяваха. Тогава, след дълго ровене из интернет, попаднах на лосиона срещу оплешивяване и косопад Ефект- 2. Свързах се с производителите и ги попитах дали мога да го използвам като подпомагаща терапия след като ми е присадена коса. Оказа се, че мога да използвам Ефект- 2 след трансплантация на коса, за да подпомогне изникването на новите косми.

Започнах третирането с този лосион срещу оплешивяване и след два месеца присадените космени фоликули дадоха втора „реколта“ – този път гъста и хубава… коса! Така Ефект- 2 ме спаси от окапването на косата след присаждане в турска клиника!

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Изповед: Присадената ми коса окапа, но ЕФЕКТ- 2 ми я върна!"

  1. g https://tinyurl.com/rsacwgxy   23.06.2020 at 12:57

    Pretty! This has been an incredibly wonderful post.
    Thank you for providing this info.

    Отговор
  2. best web hosting 2020   23.07.2020 at 4:01

    Thank you for any other fantastic article. Where else may just anybody get that kind
    of info in such a perfect method of writing? I have
    a presentation next week, and I’m on the look for such info.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *