Черната Златка се опъна с ботокс онлайн!

Златка мис МаймунаЗлатка Димитрова не може да диша, без да споделя ежедневието си с цяла България. Затова  никой не се учуди, когато показа  в социалната мрежа видео, в което  доктор Ангел Енчев й слага ботокс.

Самовлюбената и напориста плеймейтка, играеща в момента ролата на  Майка на годината, легна на стола на хирурга на звездите, който за нула време  изглади бръчките й с доста болезнена на вид процедура.

Явно Златето е решила да мине тънко, като направи реклама на пластичния хирург, докато той я моделира в пряко излъчване. Докато докторът забиваше иглите с ботокса в челото и  около очите на бургазлийката, успя да  отговори на всички дами,  които се интересуват  от процедурата и резултата от нея. Словоохотливо изброи и всичките начини за разкрасяване, които са възможни в клиниката му, в кои дни се правят и колко струват.

Опитното му зайче Златка се усмихваше през цялото време, въпреки че процедурите са болезнени.

Златка ботоксПлеймейтката и докторът са сключили сделка – тя да продължи да се разкрасява онлайн, за да му прави реклама, а той да не й взима пари за процедурите.

Плейметката призна, че има „подобрения“ на носа и бюста, но смятала да си прави още.

Какви ли мъки ще изтърпи в името на красотата, питат се иронично някои. Други пък вметват, че Майката на годината е навсякъде – на светски събития, на рекламни сесии, само не и при детето си. Но иначе парадира, че си го гледа сама и е образцова родителка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *