Украинка се превърна в кукла!

аниме гърл - Анастасия Шпагина

Със своите огромни, стъклени очи, виолетова коса и кокетна поза, това момиче сякаш излиза от японските анимационни филми.  Всъщност тя е техен фен. Казва се Анастасия Шпагина и се е превърната в жив анимационен герой, с тънка талия и цветна коса.

Анастасия е от Украйна и е на 19 години.  Тя се вдъхновила от анимационните филми и компютърната анимация, които имат много почитатели в Япония, дори е взела японското име Фукачими. Анимационните герои много често имат огромни очи и глави, и за сметка на това – тънко тяло.

Шпагина е свалила значително от теглото си и сега е само 40 килограма, в опитите си да се доближи максимално до анимационен герой.

Анастасия Шпагина и фенка

Освен това, тя губи по 30 минути, за да положи огромно количество грим върху всяко око.

Дори се смята, че тя ще стигне по-далеч в усилията си и ще се подложи на операция на очите, за да се получат точно като в анимацията.

Тийнейджърката има повече от 10 000 фена във Фейсбук, а също е качила и клипчета в YouTube, за да демонстрира как се слага грим.

Украинката не е първата, която се вдъхновява от света на фантазиите. Американката Дакота Роуз – Кота Коти, се счита за „жива Барби”, заради огромните очи и тънкото тяло.
 ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/K_c3KIQSyC4

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Украинка се превърна в кукла!"

  1. tadalafil gel   20.02.2021 at 8:09

    tadalafilo [url=https://tadalisxs.com/#]tadalafil 40[/url] tadarise 20 mg

    Отговор
  2. hydroxyquinoline   29.05.2021 at 13:25

    quinine for lupus [url=https://hydroxychloroquinex.com/#]raoult didier[/url] hydochloroquine

    Отговор
  3. diplom4you.net   17.02.2024 at 22:52

    [URL=https://diplom4you.net/]Приобрести сертификат магистра[/URL] – это вариант быстро завершить бумагу об учебе на бакалаврском уровне безо излишних хлопот и расходов времени. В Москве предоставляется разные опций оригинальных дипломов бакалавров, обеспечивающих удобство и легкость в процессе.

    Отговор
  4. Michaelrhila   14.03.2024 at 0:33

    [URL=https://bigpicture.ru/vostrjebovannyje-profjessii-v-sfjerje-markjetinga-kljuchjevyje-napravljenija/]Купить свидетельство о браке[/URL] – Такова возможность достать официальный удостоверение о среднеобразовательном образовании. Диплом обеспечивает вход к расширенному ассортименту профессиональных и образовательных возможностей.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *