Лили Иванова прилага ефективна формула против остаряване

Лили Иванова

  Лили Иванова знае тайната на вечната младост. Примата на родната естрада използва специални козметични продукти, за да се бори с бръчките по кожата, а полага големи грижи и за косата си. За да се радва на буйна и гъста грива на 73 години, изпълнителката на „Детелини“ се подлага всяка седмица на иновативна терапия с внушителното наименование „Златен кератин“.

Лили третира косата си с чист кератин, бяла глина, колаген, арганово олио и 22-каратови прашинки злато. Оттук идва и името на процедурата.

Откакто е на тази терапия, примата не може да се оплаче от сухи и цъфтящи краища. Тя вече не страда от косопад или от изтощена и накъсана коса – нещо, за което връстничките й могат само да й завиждат.

Възстановяващият ефект на процедурата „Златен кератин“ се дължи на активните съставки. Те проникват дълбоко в структурата на косъма, подхранват го и запълват порестите участъци. Възвръщането на естествената красота и здравина е гарантирано дори при силно увредена коса.

Благодарение на „Златен кератин“ Лили боядисва гривата си редовно без да се притеснява, че ще я изтощи. Терапията не само подхранва, но и осигурява дълготрайност при изправяне на косата.

„Това е тайната на бляскавата и здрава коса на Лили. Заблуда е, че си слага изкуствени кичури. Тя мрази екстеншъните“, признава личният коафьор на примата Чавдар Василев – Чочо.

Лили полага усилия, за да се радва на коса като на 20-годишна девойка, но не пренебрегва и другите си телесни органи. Примата може и да не яде сладко, но често се подлага на терапия с шоколад. Благодарение на нея кожата й е еластична и на 73 години

Стройната си фигура певицата пък дължи на строг хранителен режим. Специална диета й позволява да поддържа с години своите 46 кила. Сутрин примата пие на гладно чаша гореща вода, а след това кафе с капчица мляко. „Това ми е и закуската и обядът, защото ставам в 13,00. Следобед към 17,00 мога да огладнея. Тогава ям сиренена попара – един сухар с малко сирене, които се заливат с гореща вода. Без захар. Гледам храната, която е малко по-здрава, да я оставя за вечерта, защото човек, като си легне гладен, не заспива“, признава Лили Иванова. И допълва, че обикновено вечеря късно.

Към 21,00 – 22,00 ч. или след 23,00 ч. Тя хапва един-два белтъка със съвсем малко сол. Понякога през деня си позволява и салата от нарязано прясно зеле, овкусено със сол и балсамико. Другият й вариант за засищане между обяда и вечерята е суров карфиол с мед.

„Не ям месо, защото не знам какво е това. Не ям и тестени храни. Правя си домашно кисело мляко.

Хапвам си и кисело млекце с малко мед и сухар“, споделя мегазвездата на естрадата ни. По думите й колеги я снабдяват с домашни яйца и прясно мляко, които тя смело консумира.

След всяко хранене примата не пропуска да изпие една чаша преварена вода. Това според нея е много важно за физическата й и здравословна форма.

Певицата е категорична, че изобщо не й е трудно да спазва строгия си хранителен режим. Малцина обаче й вярват. Те са убедени, че примата плаща висока цена за стройната си фигура.

„Няма как да не гладува с тези драстични ограничения. Порциите, които приема, са твърде малки. И дете не би се заситило с парче сирене и сухар“, коментират в естрадната гилдия хранителните навици на Лили Иванова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *