Деси Слава цъфна по БЕЛЬО на участие! СНИМКА:

Деси Слава шокира феновете си на скорошно участие, след като цъфна по… прозрачно бельо. Певицата роди второто си дете преди седем месеца и отчаяно се опитва да свали качените килограми.

Вместо да крие наедрялата си фигура обаче, фолк дивата прави точно обратното – излага я максимално на показ.

Наскоро Деси Слава се появи по прозрачен панталон, бюстие и ефирно халатче пред публиката си. Тя изглеждаше така сякаш няма да пее, а ще се забавлява с гаджето в леглото, коментират фенове.

На всичко отгоре, певицата се похвалила със снимка на ексцентричното бельо в социалните мрежи. Кадърът обаче няма нищо общо с реалността, коментират фенове, които били на въпросното участие. Снимката очевидно е обработена, и то драстично, преди публикацията.

Деси Слава възнамеряваше да си почине около година след раждането, но бременността на колежката й Преслава отвори сериозна празнина в касата на „Пайнер“. За капак, Галена обяви, че ще работи само три пъти седмично – четвъртък, петък и събота, за да бъде със семейството си през останалото време. Емилия също не се изявява по участия заради трагедията със загиналия син на Жорж Башур на 24 май.

Така, Деси Слава се върна по- рано от предвиденото към клубните участия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *