Скандал! Съдът оправда “Наглите” за 3 отвличания!

Антон Петров - Хамстера поръчвал баровци за отвличане

  В момент, в който има похитено дете и се възвръща кървавата мода да се отвличат баровци за откуп, магистрати от Софийския апелативен съд скандално простиха три от престъпленията, извършени от бандата на „Наглите„.

Магистратите за съмнително кратък срок решиха, че терористите Прокопи Културиста, Ивайло Евтимов – Йожи, Данчо Релето и Любо Гребеца не са похищавали митничаря Георги Георгиев – Пурата, разследвания за трафик на кокаин бизнесмен Борислав Атанасов – Боби Мекото и отвлечения, докато изтърпява присъда в затвора, Васил Маникатов.

Георги Георгиев - Пурата

Решението на съдиите от Софийския апелативен съд облагодетелства не толкова осъдените едва четирима изроди от „Наглите“, колкото боса на „Октоподите“ Алексей Петров и дясната му ръка Тони Хамстера. И трите амнистирани отвличания на „Наглите“ се свързват с поръчка, изпълнена по нареждане на Антон Петров – Хамстера. Или така поне твърдеше при разпитите си в ГДБОП преди повече от 3 години един от осъдените терористи – Данчо Релето. Важен детайл е, че самият Васил Маникатов бе единственият от жертвите, който открито твърдеше, че отвличането му е поръчано от Алексей Петров, възложено от Антон Петров – Хамстера и извършено от „Наглите“.

Васил Маникатов

„С амнистирането на тези три отвличания магистратите реално чистят имиджа на Трактора и Хамстера. Първата стъпка беше направена още на първа инстанция, когато магистратите обявиха, че не „Наглите“ са отвлекли Румен Гунински. А тогава блха открити банкноти от платения откуп у съпругата на Тони Хамстера… Сега и други 3 отвличания, при които може да се търси връзка между „Наглите“ и организацията „Октопод“, остават неразкрити“, гневни са от решението на съдиите от Софийския апелативен съд от прокуратурата.

Амнистията на три от зверствата на „Наглите“ е добре премислена от магистратите, защото нито една от тези жертви няма намерение да се оплаква пред медиите, факт е, че похищенията на Боби Мекото, на Васил Маникатов и Георги Георгиев – Пурата са заради неуредени отношения между мафиотски организации, а не заради желанието на „Наглите“ да се замогнат.

Прави впечатление и друго – съдиите от Софийския апелативен съд също са на мнение, че само четирима бандити са отвличали наред баровци за откуп. Магистратите, по подобие на колегите си от първа инстанция, оневиниха братята Лебешковски, Павел Петков – Прасето и Цветомир Славчев – Цуро като част от бандата на „Наглите“.

„Е, как после да не бъдат отвличани деца?! Може би, ако бъде отвлечено и някое отроче на мастит магистрат, на бездушниците в тоги ще им трепне сърцето“, гнусят се от постановената присъда жертви на бандата за отвличания.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Скандал! Съдът оправда “Наглите” за 3 отвличания!"

  1. t.co   30.08.2021 at 9:43

    Excellent blog you have here but I was curious if you knew of any community forums that
    cover the same topics discussed here? I’d really like
    to be a part of online community where I can get comments from other
    knowledgeable individuals that share the same interest.
    If you have any suggestions, please let me know.

    Thanks a lot!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *