Мафиотът Иво Пилето: Да ме пратят на детектор, за да се установи, че не съм нападателят на Багата!

Ивайло Чобанов - Иво Пилето

  Няма как аз да съм наръгал Благой Иванов в клуб „Домби“. По времето, когато е станал инцидентът, бях в апартамента си в кв. „Манастирски ливади“ в София, с гаджето си Лили Иванова. И правихме далеч по-приятни неща от това, за което се опитвате да ме натопите. Ако не вярвате, подложете ме на детектор на лъжата. Аз не съм престъпник. Не се занимавам с наркотици. Работя като брокер, продавам и купувам земеделски земи.“

Това е казал Ивайло Чобанов – Пилето пред следователите, разследващи опита за убийство на Благой Иванов- Багата, научихме от достоверни източници. Пилето беше арестуван преди две седмици, но заради други престъпления – изнасилване и рекет.

В средата на юни изненадващо за всички соченият за коляч на Багата от „Домби“, Дани Дъмпела бе освободен от ареста. Това се случи, след като самбистът даде показания пред следователите, че Дъмпела не е душманинът му. Благой Иванов хвърли подозренията си към Чобанов, който по думите му също се намирал в заведението в злополучната нощ. От резкия развой на ситуацията столични полицаи заподозряха, че Благой е сключил сделка с Дъмпела и покровителя му Кирчо Руския. Знае се, че Руския е наместникът на Таки в България.

Благой Иванов - Багата

Свързахме се с посочената от Чобанов при разпитите Лили Иванова. Това не е известната естрадната певица, а носителката на титлата „Мис Силикон“ за 2011 г.

„С Пилето сме гаджета от около 5 месеца, а се познаваме от година. Бях заедно с него в следствието, когато го разпитваха“, разказа скандалната миска. Тя е била пряк очевидец на всички действия на Чобанов на 26 февруари тази година, когато стана кървавото меле с Благой Иванов. Според нейните показания между 22 и 23 ч. вечерта с Иво Пилето са били в механа „Воденицата“ в Драгалевци, където вечеряли. След това са отишли в кафене „Марая“ в Лозенец.

Около 00,30 ч. след полунощ двамата поемат към дискотека „Домби„, която се намира на ул. „Граф Игнатиев“ в центъра на София. „Иво ме закара там, защото диджеят Гелето му е приятел. Искаше да ме поздрави с две балади и да си тръгнем. Едната песен беше на Софи Маринова, а другата – на Лепа Брена. В „Домби“ бяхме само аз, той и персонала. По това време малко след полунощ нямаше нито един клиент. Пуснаха ни песните и си тръгнахме. Не сме виждали нито Багата, нито Дъмпела. Доколкото разбрахме впоследствие от медиите, той е бил наръган след 03 ч. По това време ние вече отдавна бяхме в жилището на Иво“, твърди силиконката.

Иво Пилето и Лили Иванова

Според нея това може изключително лесно да се провери от клетките на мобилните оператори. И Иванова, и Чобанов цялата нощ са били с джиесем телефоните си. На следващата сутрин Пилето я е върнал около 10 ч. сутринта в кв. „Люлин“. Там се намира апартаментът на Лили Иванова.

„След като излезе информацията, че Пилето е намушкал Багата, с него сме си говорили много пъти по тази тема. Как така изведнъж той е обвинен, при положение че нито един от десетките свидетели не го е видял. Според Иво някой негов враг иска да го натопи. Никога не съм го виждал с оръжие, пистолет или нож. С Благой Иванов той не се познаваше. През последната година Иво се занимаваше с имоти, факт е, че е на „ти“ с много сериозни хора от нивото на Таки например, но да извършва престъпления, не съм го виждала. А бяхме постоянно заедно и знам за всичките му разговори, срещи и действия. Напоследък искаше да си даде почивка.

Имаше идея да ми купи помещение до мол „Сердика“ на бул. „Стамболийски“ и да направим заедно детски кът“, разказва Лили Иванова.

За миската е тотален шок и пресният арест на гаджето й. На 28 септември антимафиоти закопчаха Иво Пилето. Операцията беше кръстена „Пиле“. Освен Чобанов, бяха задържани и още няколко човека. В къщата на единия ченгетата завариха работещ бардак. Имало е оборудвана стая за секс с пикантни садо-мазо атрибути. Зад едното огледало, полицаите намерили камера, която предавала образ чрез интернет връзка към компютър в съседна стая. В хард диска на машината пък са складирани над 20 часа записи. На тях се виждало как компаньонките на Пилето обслужват клиенти, които не подозират, че всичко се записва.

Впоследствие мъжете са били изнудвани. Документирани са три рекета. От любителите на извънбрачен секс се е искало суми от 5 до 10 000 лв. Заплахата гласяла, че ако не се дадат парите, видеото ще бъде пуснато в интернет сайтове. Има оперативна информация, че Ивайло Чобанов е направил структура и за ВИП компаньонки. Пилето живеел със самочувствието на сериозен играч в ъндърграунда, на който би му отивало да замести освободената от Тони Хамстера след ареста му ниша на скъпоплатената проституция, казват ченгета. Бандитът разчитал и на личните контакти, които има с известни носителки на титлите „мис“. Една от тях например, Мисис България Елеонора Манчева дори му беше любовница за известно време“.

Антимафиоти ще проверят и сегашното му гадже – миската Лили Иванова, дали не е била наясно със сутеньорските начинания на възлюбения си и най-вече дали е участвала в тях. Бившето гадже на манекенката – бизнесменът Мартин Иванов, твърдеше в интервюта, че тя си ляга с мъже за пари. Споменаваха се тарифи между 1000 и 2000 лв. на нощ. Лили категорично отрича обвиненията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Мафиотът Иво Пилето: Да ме пратят на детектор, за да се установи, че не съм нападателят на Багата!"

  1. Pingback: best food for keto diet

  2. live chat sv3888   26.05.2023 at 7:03

    I must thank you for the efforts you have put in writing this site.
    I am hoping to see the same high-grade blog posts from you in the future as well.

    In truth, your creative writing abilities has
    encouraged me to get my own blog now 😉

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *