Най- добрите плодове за красива кожа

Всички мечтаем за блестяща, нежна и перфектна кожа. И понякога с няколко малки промени в начина си на живот, можем да го постигнем. Плодовете са отлична храна, която да включите в менюто си, не само заради всичките хранителни вещества и витамини, но и защото помагат за подмладяването на кожата, подобряване на тъканта,а и така се хидратира по естествен начин.

blesyashta-koja

Ето кои плодове ще ви изчистят от токсините и ще направят кожата ви блестяща:

ЛИМОНИ

Лимоните съдържат много витамин С, но също така имат избелващи свойства, които са подходящи за намаляване на пъпките, белезите от акне и изчистване тена на кожата.
Пийте по една чаша хладка вода с лимонов сок и 1 с.л. мед сутрин на гладно. Тази смес ще ви помогне да изчистите кожата отвътре и дори да преборите целулита.

„БИО- КОД“ – гелът срещу стрии и целулит! ВИЖ ТУК

БАНАНИ

Действат като анти-стареещ агент. Яжте ги самостоятелно и дори можете да нанасяте по лицето си маска от банан и мед.
Бананите са източници на фибри, витамини и минерали като магнезий и калий, които подобряват кръвообращението.plodove-za-koja

ПОРТОКАЛИ

Също отличен източник на витамин С, който подобрява състоянието на кожата. Помага за премахване на петната и забавя процеса на стареене на кожата по естествен начин.
Изсушете кори от портокал, после ги натрошете, докато станат на прах и ги сложете в херметически съд. Използвайте го като естествен ексфолиант, като го използвате един- два пъти седмично за чиста и блестяща коса.

ЯБЪЛКИ

Също голям източник на антиоксиданти, които предпазват от нараняване на клетките и действат срещу стареене. Помагат за намаляване на бръчките и тънките линии. Изсушете и после намокрете. Тази отлична хидратираща маска прави кожата ви блестяща.

Всички тези плодове имат много свойства, които поддържат кожата ви в отлично състояние.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *