Как да атакуваме целулита

Целулитът е изменение на тъканта, на кръвообращението и на лимфната система, който причинява неестетическо изкривяване на кожата, особено в зоните на корема, бедрата и ханша.

целулит

Портокаловата кожа е много често срещан проблем при жените – засяга 90% от тях. Но нищо не е загубено. Можете да предотвратите целулита и да го третирате с адекватни средства. Предлагаме ви план за атака и скоро ще видите резултатите.

БИО- КОД – топ- гелът срещу стрии и целулит! ВИЖ ТУК

Ексфолирай

Първата стъпка за по- гладка и нежна кожа, свободна от целулит, е да ексфолирате кожата веднъж седмично. Така ще премахвате мъртвите клетки от кожата, ще активирате клетъчното обновяване и ще засилите антицелулитния ефект. Масажирайте с ексфолианта няколко минути в банята.

Ето и една хитрина от Холивуд: след баня, сложете мокра със студена вода кърпа на мускулите и бедрата си. Първо нацелулит3 десния крак, после и на левия. Повторете, но този път кърпата да е напоена с топла вода. Накрая пак със студена вода. Така ще увеличите кръвообращението и ще ускорите метаболизма.

Масаж и антицелулитен продукт

Всеки ден, желателно след сутрешния душ, оставете 5 минути, за да масажирате с пилинг ръкавица чрез кръгови движения.

Гел срещу стрии и целулит – „Био- код“. ВИЖ ТУК:

После, нанесете антицелулитния продукт върху засегнатите зони, отново с кръгово движение. Масажирайте, докато попие продукта.

Здравословно хранене

За да се справите с целулита и отпуснатата кожа, трябва да се научите да се храните здравословно.

Пийте по 2 литра вода на ден. Също зелен чай, чай от хвощ, от глухарче – те също ще ви помогнат да изхвърлите излишните течности.

Избягвайте рафинираната захар и бялото брашно. Също трябва много да намалите солта, тъй като тя задържа течности. Избягвайте алкохола и цигарите.

Яжте повече плодове, зеленчуци, ядки, пълнозърнести храни, риба и нетлъсто месо.

Движение

Не е необходимо да правите изтощаващи упражнения, за да успеете. Просто трябва да включите различни движения в ежедневието си – леко тичане, ходене, плуване, каране на колело и др. Старайте се да се разхождате поне по 30 минути, движете се винаги, когато е възможно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *