7 заблуди за депилацията в рекламите

depilatsiya-sas-zahar

Много често рекламите по телевизиите и списанията ни заблуждават, че бързо и безболезнено ще се депилираме, а кожата ни ще е гладка като коприна.

Ето кои са най- големите лъжи в рекламите за депилация:

1. Щастливото лице на модела. Няма как на лицето ви да грее широка усмивка, докато се депилирате с кола маска. Първо, защото не е приятно и второ, защото боли.

2. Кожата остава гладка. Това може да е вярно, но ако след депилация използвате хидратиращ крем. Иначе, кожата е зачервена, раздразнена и груба.

3. Косъмът излиза с едно дърпане. Би било прекрасно, ако беше истина. Но не е. Обикновено си се налага многократно да дърпаме космите от един и същи участък.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

depilatsia-karamel

4. Само с една кърпичка излизат всички косми. Това е абсолютна лъжа. Колкото и да е добър кремът ви за депилиране, косъмът няма да излезе като минете с една кърпичка отгоре.

5. Може да се печете на слънце след депилация. Много е вредно да излагате току- що депилираната си кожа на слънце, дори да използвате много добри слънцезащитни продукти.

6. След депилация, излезте, за да покажете краката си. Не е добре да излизате навън, веднага след депилация. Така кожата ви много лесно може да се раздразни.

7. Мишниците ще останат меки и бели. Когато депилирате мишниците си с машинка, никога не стават такива, каквито са по рекламите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *