10 храни срещу целулит

целулитПортокаловата кожа, със сигурност, е сред най- страшните неща за жените. Мастните натрупвания по краката и ръцете превръщат кожата в грозна гледка. Но ние ще ви посъветваме как да се справите с този проблем!

Лосионът  срещу стрии и целулит „БИО- КОД“. ВИЖ ТУК

Доктор Хауар Мурад , автор на книгата „Решение за целулита“ , е убеден, че не е необходима диета за отслабване, а такова хранене, което да запълни клетките на кожата в дефектните зони. Затова, трябва да се консумират аминокиселини и антиоксиданти, които се съдържат в цитрусови плодове като портокали, грейпфрут, нар, грозде, домати и др.

ВКЛЮЧЕТЕ ГИ В МЕНЮТО СИ И ЗАБРАВЕТЕ ЗА ЦЕЛУЛИТА

Според специалиста, 10 храни, които ни помагат да се отървем от целулита по естествен начин са:

1. Банани. Този плод е идеален срещу целулита, защото предпазва от задържане на течности и подобрява кръвообращението, заради високото съдържание на калий. Така се елеминират токсините, които предизвикват целулита.

2. Вода. Един от стълбовете в антицелулитната диета. Помага да изхвърляме токсините и излишните течности.

3. Семки слънчоглед. Пълни са с вещества срещу целулита. Съдържат витамини Е и В6, калий, цинк, селен. Подобряват и заздравяват съединителната тъкан. Трябва обаче да се консумират умерено, защото съдържат много калории.

4. Люти чушки. Отлично оръжие срещу целулит. Богати са на капсацаин, който увеличава производството на топлина ицелулит1 така гори мазнини.

5. Джинджифил. Намалява апетита и ускорява метаболизма. Подобрява храносмилането.

6. Бразилски орех. Богат на селен, който помага при целулит и подобрява състоянието на кожата.

7. Яйца. Белтъците съдържат много протеини, имат малко калории и мазнини. Желтъкът обаче е богат на мазнини, холестерол и калории. Богати са на витамини и минерали, като желязо, йод и цинк.

8. Ечемик. Полезен е срещу целулита и килограмите. Има малък гликемичен индекс. Добър източник на енергия.

9. Розмарин. Стимулира кръвообращението, подобрява храносмилането и предпазва кожата. Защитава тъканите от свободните радикали. Заздравява капилярите.

10. Зеле. Съдържа витамин С, калий и калций. Много нискокалорично.

Упражнения срещу паласки и целулит. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/tWe4JqiuGnk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *