Тайни за красива коса

Не е необходимо да харчите цяло състояние за продукти за коса. Тайната на красивата и здрава коса е у дома, на ръка разстояние, и само трябва да промените няколко навика.

kosa-dieta

Днес искаме да ви представим 7 тайни на красивата коса. Включете ги в практиката си и ще се изненадате от резултатите.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

7. Дайте й свободен ден. Поне веднъж седмично косата ви се нуждае от глътка въздух – без да я обработвате с топлина, без да прекалявате с продуктите за коса. Така ще изглежда по- здрава – идеална за разходка в парка с приятелки.

6. Взимайте витамини. Много вещества, които можем да приемем чрез храната, помагат да имаме здрава и блестяща коса. Протеините са важни за здравето на косата, така че се уверете, че приемате достатъчно витамини АВ и Е. Намалете приема на мазнини, калории и поддържането на нисък холестерол.

5. Използвайте продукти с масла. Не си мислете, че ще направят косата ви мазна. Ще подхранят косата ви с полезни вещества, за да имате здрава и блестяща коса. Експертите препоръчват продукти с жожоба, бадеми, арган, зехтин или кокосово масло.

kosopad-hrani

4. Сатенена калъфка. Сатененото спално бельо е полезно за кожата. Предпазва и косата от късане и чупене.

3. Масажи. Масажът на скалпа може да помогне на косата ви да расте по- силна, дебела и дълга. Може да си го направите сами, докато сте под душа. Използвайте възглавничките на пръстите си и правете кръгови движения.

2. Прибирайте я. Не е изцяло полезно за косата да е постоянно пусната, защото така се излага на вредното влияние на околната среда. Но не е добре и да е постоянно вързана.

1. Използвайте четка с естествени зъби. Те са много по- деликатни и лесни за употреба от синтетичните. Избягвайте четките с метални зъби, търсете такива, които са от естествен материал.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *